Obavijesti

Video

Komentari 2

Par se operirao da liče na svoje idole, a u vezi su s kartonom

Par se operirao da liče na svoje idole, a u vezi su s kartonom
7

On želi izgledati kao svoj idol, K-pop zvijezda Park Jimin, a ona želi biti živa lutka. Na plastične operacije potrošili su više od dva milijuna kuna i ne planiraju stati

VIDEO

Mi smo srodne duše, stvoreni smo jedno za drugo. Ne ona ni ja ne planiramo stati s operacijama i nadamo se da ćemo jednoga dana izgledati u potpunosti kao naši idoli, kaže Oli London (30) iz Londona. On i njegova djevojka Angelique 'Frenchy' Morgan (44) potrošili su više od dva milijuna kuna na plastične operacije i ne planiraju stati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

Oli je napravio potpunu transformaciju. Operirao je nos pet puta, bio na podizanju kapaka i uklanjanju viška masnog tkiva na vjeđama, a čak je i popravljao lice. Sve to da bi ličio na svog idola - K-pop zvijezdu Park Jimina. Oli je toliko opsjednut njime da se čak i oženio njegovim kartonskim likom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jimin je moj idol. Bila je baš emotivna ceremonija vjenčanja. Toliko sam novca potrošio da bih ličio na njega, a sada sam se čak i oženio s njim - kaže Britanac koji je na svoje 'popravke' potrošio više od milijun kuna. Osim ljubavi prema Jiminu i operacijama, ima ljubavi i prema svojoj odabranici Frenchy. Zajedno s kartonskim likom su u otvorenoj vezi.

I Frenchy obožava plastične operacije. Na njih je potrošila više od milijun kuna, ali to joj nije dovoljno. Kako kaže, voli ih i ne misli stati s njima, a sve to da postigne izgled žive anime lutke.

- Tri puta sam povećavala grudi, nekoliko puta sam popravljala nos, stavila sam botoks, filere... - kaže 'gospođa plastika' koja također voli K-pop zvijezdu pa joj ovakva veza u troje ne smeta. No, priznaje da zna nekada biti ljubomorna na Olija, ali i on na nju, pogotovo kada je gledaju muškarci.

- Imamo otvorenu vezu, volimo se i razumijemo. Naša opsjednutost plastičnim operacijama nije otežala našu vezu, već ju je učinilo jačom - zaključili su ovi zaljubljenici plastike.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang