To je to što me zanima!

Velika guza opet je 'in' te štiti organizam od bolesti

Modni kreatori u 2010. najavljuju veliki povratak oblina, a stručnjaci napominju da velika guza smanjuje rizik od dijabetesa i srčanih bolesti
Vidi originalni članak

Kaže li vam netko da imate veliku stražnjicu, smatrajte to komplimentom i garancijom dobrog zdravlja, napominju britanski znanstvenici. Masne stanice na guzi po uzoru na Beyonce i Jennifer Lopez smanjuju rizik od dijabetesa i srčanih bolesti jer sprečavaju djelovanje štetnih proteina. Kakve god obline imali, bolje ih je voljeti nego mijenjati radikalnim vježbanjem ili izgladnjivanjem, tvrde britanski stručnjaci. Mnogo možete postići pravilnim odabirom odjeće. Haljine koje dodaju volumen bolje je izbjeći i odabrati laskave krojeve koji slijede guzu i bokove.
Klasične traperice, ni visokog ni niskog struka s decentnim džepovima, najbolje pristaju obloj stražnjici. Izaberite ravan kroj nogavica koje se pri dnu malo šire i što češće nosite visoke potpetice, koje će vizualno produljiti noge. Ravnim stražnjicama bolje pristaju mali džepovi, koji će prividno “popuniti praznine”, a dopušten je i spušten struk. Spuštenu guzu najbolje će podići hlače visokog struka i dugih nogavica, koje slijede liniju nogu i rubom prekrivaju potpetice. Suknje i hlače spuštenog struka strogo su zabranjene.

ISTAKNUT DEKOLTE "SMANJI" STRAŽNJICU
Odjevne kombinacije istaknutih ramena preporučuju se za odvlačenje pozornosti od guze. Kao i svjetlucave majice, košulje s V izrezom ili raskošnim ogrlicama koje ističu dekolte, a preporučuju se i šišmiš-rukavi. Širok remen preko bokova može biti promašaj, no elegantni, tanki pojas koji ističe struk i više je nego poželjan.    

KRUTE TKANINE SKRIVAJU SITNE MANE LJEPOTE
Imate li oblu stražnjicu, A krojevi haljina i podstavljenih suknji koje se lagano šire prema dolje najbolji su izbor. Tanke materijale koji ocrtavajusitne mane na bokovima bolje je zamijeniti krutim tkaninama. Izbjegavajte džepove, osobito ako su široko razmaknuti ili istaknuti, jer će  dodatno naglasiti višak kilograma na bokovima i guzi.    

SEKSEPIL JE U MODI
U potrazi za izgubljenom guzom Galliano i Chanel za proljeće 2010. predlažu haljine u obliku tulipana

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rodeo 28.01.2010.

    velika, mala,svejedno!

  • bosnia_80 15.01.2010.

    e sad zamislite očaj neke \"jadnice\" koja se izgladnjivala do besvjesti, trošila sate i sate svog života na trčanje, vježbanje..stotine eura na razne preparate za mršavljenje, na kraju se odlučila za liposukciju kao konačnu mjeru....A onda, taman kad je postigla željeni cilj, mala guza više nije u modi :P

  • karter 15.01.2010.

    elle o204, ok jeste ako si žena.Ako je ovo poziv, evo me.

Komentiraj...
Vidi sve komentare