To je to što me zanima!

Veliki tjedni horoskop: Strijelac bi mogao stati pred oltar, a Ribe dobiti posao koji dugo već žele

Bikova kreativnost i originalnost doći će do izražaja. Učvrstit će poslovni status i ugled među kolegama. Djevica će biti mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Mogli biste napredovati. Odlično vam se razvijaju poslovi s nekretninama i sudovima. Zanatlije i privatni poduzetnici ostvarit će profit veći nego inače, a ulaganja su pod povoljnim zvjezdanim utjecajima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav - Ovanov seksipil neće proći neprimijećeno kod osoba suprotnog spola, a kako ćete i vi biti skloni flertu, iz naoko beznačajnog susreta mogla bi se izroditi prava romansa. Ako ste u braku, kovat ćete s partnerom velike planove
vezane uz vašu budućnost.

Zdravlje - Venera u vašem znaku vas proljepšava, a i sami ste zainteresirani za razne tretmane ljepote pa ćete se rado prepuštati stručnim rukama maserke, vizažistice ili pedikerke. Kontrolirajte tlak i pazite da se ne prehladite.

OTKRIJTE ŠTO VAS ČEKA Počinje vladavina Blizanaca: Donosi nam važne informacije

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Bikova kreativnost i originalnost doći će do izražaja. Ohrabrit će vas spoznaja da vaša djela daju rezultate. Učvrstit ćete poslovni status i ugled među kolegama, a neki će početi i bolje zarađivati.

Ljubav - Bit ćete skloni tajnama, iscrpljujućim vezama i dvostrukim igrama s već zauzetim partnerima. Potreba za partnerstvom i osjećaj zajedništva će oslabiti. No planeti vam pomažu rasvijetliti mračne ljubavne odaje i pronaći prava rješenja.

Zdravlje - Zanimat će vas razne dijete i detoksikacije organizma, no bitno je da u tome ne pretjerate kako ne bi bilo više štete nego koristi. Slabije zdravlje nekog od ukućana prilično će vas zabrinuti.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Podsvijest, snovi i nesigurnost obilježit će tjedan. Ništa neće ugroziti vaše raspoloženje kao vi sami, a to će umanjiti radnu učinkovitost. Provjeravajte podatke, želite li izbjeći previde i pogreške.

Ljubav - Da se partner bavi vašim odnosom pokazat će vam vrijeme koje provodite zajedno. Putovanja i kvalitetna komunikacija otkrivat će intenzitet uzajamnih osjećaja. Ako ste u nekog zaljubljeni, očekuje vas nešto usporeniji razvoj situacija.

Zdravlje - Sunce u vašem znaku osnažit će vam koncentraciju pa ćete biti oštroumni i imati odlično zapažanje. Zdravlje vam je relativno dobro, no nepovoljni Merkur može biti „krivac“ za kakvu virozu ili grlobolju.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Ponude li vam nadređeni mogućnost napredovanja, nećete u to uletjeti s oduševljenjem. Dvojit ćete zbog prevelike odgovornosti i stresa koji će biti popratne pojave nove poslovne uloge.

Ljubav - Uočit ćete suštinske razlike između vas i partnera i shvatiti da su prilagodbe nužne. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor – partner ima ozbiljne namjere s vama, što vas na trenutak može i uplašiti. Dajte si vremena
prije konačne odluke.

Zdravlje - Postajete društveni i otvoreni sklapati nova poznanstva. Aktivan društveni život pridonijet će vašem boljem raspoloženju. Nepovoljan Venerin utjecaj može biti uzrokom alergija ili nečistog tena lica.

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 26. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Odvažno ćete rješavati probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva ili znanja. Minuli rad bit će naplaćen, potraživanja podmirena, a dobit ćete i mogućnost honorarnog rada.

Ljubav - Neki od vas mogli bi pretvoriti duboko prijateljstvo u strastvenu vezu. Osjetit ćete golemi priliv osjećaja koji nećete moći shvatiti - pustite srcu da vas vodi. Ne dajte da vas nečiji nedobronamjerni savjeti udalje od vlastitih osjećajnih ciljeva.

Zdravlje - S velikim žarom ćete se baciti na vježbanje, vođeni željom da istešete liniju za ljeto. U tome ćete biti uspješni pa će mnogi hvaliti vaš novi izgled. Bit ćete veseli i svakim danom se osjećati sve bolje i bolje.

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Bit ćete snalažljivi u trgovačkim i novinarskim poslovima te onima vezanima uz računalstvo i programiranje Napredovanje ili putovanje u inozemstvo, dat će vam novi motiv. Netko će vas javno pohvaliti.

Ljubav - Ako ste prekinuli odnos, izvjestan je susret, a možda i obnova veze. Bit ćete mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera i koje vam mogu zakomplicirati život. Stoga pazite kome se osjećajno otvarate i u koga se zaljubljujete.

Zdravlje - Vladavina Blizanaca nije vaše dobro razdoblje jer ste izloženi povećanom stresu i nervozi. Čuvajte živce i nastojte što više slobodnog vremena posvetiti sebi. Pritom ne zanemarujte druženja i sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 28. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pitanja vezana uz banke, novac drugih, potraživanje alimentacije ili raspodjelu imovine dolaze na dnevni red. Takve ćete situacije uspješno rješavati, a na poslu se dokazati kao pouzdan radnik.

Ljubav - Bit ćete netaktični pa ćete se otežano sporazumijevanje s partnerom. Druga strana pogrešno će procjenjivati vaše potrebe i osjećaje. Moguće su svađe koje će srećom biti kratkog daha, a i vladavina Blizanaca pomaže vam u zbližavanju s partnerom, simpatijom.

Zdravlje - Mogli biste neuredno živjeti, prekasno lijegati u krevet pa ćete ujutro biti umorni. Uvedite više reda u svoj život, ne preskačite jutarnje obroke i neka se na vašem jelovniku češće nađe pokoja voćka.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Planeti će vam oduzimati smirenost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima dijelite radni prostor. Morat ćete se boriti, ali ćete uspjeti i napredovati!

Ljubav - Ljubavni odnosi odisat će postojanošću, a problemi će vas još više zbližiti. Iako će komunikacija s partnerom biti lošija, osjećaji i pogled govorit će više od riječi. Imate li ljubav na daljinu, moguće su manje razmirice i nesporazumi. 

Zdravlje - U tjednu ste povećanih napora, iscrpljenja i stresa. Ni koncentracija vas neće najbolje služiti pa ćete biti zaboravljivi. Čuvajte grlo i glasnice, nemojte pretjerivati u sladoledu i hladnim gaziranim pićima.

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12

Posao - Nemojte zapostavljati poslovne obaveze jer će se nagomilati pa nećete znati što prije početi. Šefovi će od vas
mnogo očekivati pa nije isključeno da vam i dodijele znatno odgovornije poslove nego inače.

Ljubav - Mogli biste stati pred oltar ili se naći na pragu nove ljubavne priče. U ostvarenju novih odnosa kumovat će prijatelji i poznanici, pa ćete stjecati mnoga nova poznanstva. Ne odvija li se vaša veza kako ste planirali, naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje - Ako vas već neko vrijeme muče određeni zdravstveni problemi, nemojte više odgađati posjet liječniku. U odličnom ste razdoblju za liječenja i terapije, a možda će vam liječnik prepisati i nove, učinkovitije lijekove.

Najbolji dan: 26. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Bit ćete zamijećeni, možda i promaknuti na bolje radno mjesto. Sklopit ćete poslove koji će vam priskrbiti materijalnu moć. Hobiji i slobodne aktivnosti mogli bi postati značajan izvor prihoda.

Ljubav - Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla, u školi ili na fakultetu. Udvarajte se diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak – uživajte u sitnim znakovima pažnje i ljepoti zavođenja. Bračne trzavice mogu biti izraženije sredinom tjedna.

PROVJERITE! Ova tri znaka Zodijaka u lipnju očekuju velike životne promjene

Zdravlje - Nećete biti u punoj formi pa vam se preporučuje da štedite energiju i izbjegavate previše zahtjevne radnje. Imate li tegoba s cirkulacijom, uvedite u svoj dnevni ritam redovno pješačenje ili vozite kućni bicikl.

Najbolji dan: 28. svinja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nagomilani poslovi ili studentske obaveze iziskuju brzo djelovanje. Ne odgađajte poslove koji ne podnose odgodu. Zbog neplaniranih troškova mogli biste posegnuti za ušteđevinom ili posudbom.

Ljubav - Zaštićeni ste dobrim Venerinim utjecajem pa će ljubavna veza buknuti od obnovljene fizičke privlačnosti i osjećajnog sklada. Razmišljat ćete o zarukama, braku, trudnoći. Ako ste sami, veliki su izgledi da nekog privlačnog upoznate.

Zdravlje - Skloni ste promjenama raspoloženja, a mogle bi vas mučiti probavne tegobe zbog nervoze. No vaša vitalnost je dobra pa se može reći da ste jako izdržljivi i da odlično podnosite sve stresne situacije.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav - Na putu do ljubavne sreće Ribe će uspješno prevladati neke zapreke, zbližiti se sa simpatijom ili sresti nekoga u čijoj ćete blizini teško ostati pribrani. Seksualna privlačnost neće biti u prvom planu, no zato ćete s partnerom imati odličnu komunikaciju!

Zdravlje - Popravit će vam se raspoloženje, a samim time porasti i želja za sportskim aktivnostima. Zaigrajte s prijateljima partiju tenisa ili nogometa - osim što ćete se osjećati bolje i kondicija će vam se bitno popraviti.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Ujka 22.05.2022.

    Kad ideš u Puerto Ricko Moc?

  • Naj luđa 22.05.2022.

    Koji redikuli, pukla vrućina i vlaga velika pa ja odo malo na kupres, pozdrav svima od❤️😊😘

  • sljastrava 22.05.2022.

    Svi strijelci pred oltar🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare