To je to što me zanima!

Video koji će vas ganuti: Majka uvijek prepoznaje svoje dijete...

Jedan je sin odlučio iznenaditi svoju majku nakon što je ranije stigao kući iz vojske te ju je pričekao ispred njenog posla, a pomogli su mu tata i djed koji su snimili reakciju dirnute majke i ovaj prekrasan video
Vidi originalni članak

Veza između majke i djeteta je posebna, ne prekida se ni kad dijete odraste i pronađe svoj životni put. Dokaz tome je i dirljiv video koji je postao viralni hit.

On prikazuje mladića koji služi u američkoj vojsci u Iraku te nakon  dužeg odsustva napokon je stigao kući. Pritom je odlučio svojim povratkom iznenaditi mamu, a u svemu su mu pomogli djed i otac.

ŽIVOTNE LEKCIJE Umirući od raka napisala pismo mlađoj sebi - i rasplakala sve

Sjeo je u uniformi na zidić preko puta dućana u kojem ona radi, sa sunčanim naočalama i pretvarao se da čita novine kako bi vidio hoće li ga prepoznati. Majka je, ni ne sluteći, prošla pokraj njega i letimično ga pogledala. No, majčinska ju je intuicija navela da pogleda još jednom - kad je shvatila da je to doista njen sin. Dotrčala je prema njemu u najljepši mogući zagrljaj koji je čekala predugo.

Pogledajte video:

NISU SVE KAO IZ BAJKE Maćeha iznenadila suprugovu djecu posjetom njihove mame

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Purgerica4 10.11.2020.

    Zašto me rasplakao ovaj video !

  • 10.11.2020.

    Koliko ce majki ostati bez sina zbog njega ?

  • tom1slav1 09.11.2020.

    predobro!! najezio sam se!! nazalost izgubio sam majku prije 10 godina a sve bih dao za jos jedan ovakav zagrljaj s njom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare