To je to što me zanima!

Vidovnjakinja mi je rekla da je netko bacio više uroka na moju zemlju - i sad je gradnja stala...

Prije dosta godina jedna vidovnjakinja iz Zagreba mi je rekla da je zemlja na kojoj živim sa ženom, kćeri i dva sina prokleta na tristo godina. Je li to stvarno tako?
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine, 

toliko dobroga sam pročitao o vama pa se nadam da i meni možete pomoći. Jer ja ne vidim izlaz iz ove moje situacije ili stanja u kojem se trenutno nalazim.

Prije dosta godina jedna vidovnjakinja iz Zagreba mi je rekla da je zemlja na kojoj živim sa ženom, kćeri i dva sina prokleta na tristo godina. Pitam se može li to utjecati na naš život jer imam osjećaj da mi ništa ne ide kako treba, ni meni ni mojoj djeci.

Što god sam započeo graditi je stalo na pola puta. Zar postoje ljudi koji drugima žele zlo. Ja bih najprije sebi donio dobro, a vjerujte da me za druge nije briga.

Hvala.

šifra: urok

Odgovor:

Dragi gospodine, ta vidovnjakinja ne vidi dalje od svog nosa, a kamoli tristo godina unaprijed ili unazad. Mnogi su se tužili na tu ženu, ona uzima velike novce, a nije ni vidovnjakinja ni astrologinja već obična prevarantica.

Vi uroke nemate jer da je to tako često, tada bi svatko svakoga urekao i nitko ne bi sigurno hodao zemljom. Vidim da ste pozitivni i energični, da volite red. No istina je da je situacija u kući i obitelji napeta.

Mnogo toga ste imali u planu, a nikako da krene. I djeca su vam nezadovoljna. Nema kompromisa i dogovora, a za bilo što napraviti treba vladati harmonija koju ste prije imali.

MEVLUDIN ODGOVARA Zbog vašeg savjeta napokon smo dobili bebu. Htjeli bismo još jednu, hoćemo li uspjeti?

Djeca imaju svoj put, vidim im poslove, brakove i zadovoljstvo. Vi trebate racionalnije razmišljati, raditi na svojim planovima i normalno trošiti. Vidim da vas već sredinom godine očekuje blagi uspon u financijama i poslu.

Budite strpljivi i uporni. U idućoj godini vam vidim stabilizaciju, a za tri i pol godine ćete ostvariti većinu svojih planova i biti zadovoljni.

Bit će tu i prinova i drugih dobrih vijesti. Stoga se opustite i polako krenite prema boljoj budućnosti. Aspekti su vam naklonjeni, no nemojte se opterećivati urocima i glupostima. Sretno.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ruzicamesic515@gemail.com 26.07.2021.

    Ispričavam se napisala sam nelvudine mjesto Melvudine oprostite

  • ruzicamesic515@gemail.com 26.07.2021.

    Postovani Nevladine ja sam pokusala traziti pomoc meduzom peuspjeno sitovacija u mome domu nije LJepa moja kcer je sa 15godina onolika na zivce sa 20   godina je sto postotni invalid  moj sin je polestan rekli su mi da imam bijelu magiju da se to mrze skinut no ja nisam nikom placala jer nisam imala novca meni je 2019 bila jako Tesla sto nemogu sama sebi objasniti zasto Molim vas vade misljenju. I odgovor Hvala

  • 26.07.2021.

    Kako izgleda čitava planeta Zemlja trenutno pati od tog sindroma...U međuvremenu živimo ovdje i sada, budućnost je nepoznata a prošlost važna samo toliko da se ne ponavljamo nego da od nje učimo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare