Lifestyle

Komentari 62

Vidovnjakinja mi je rekla da je netko bacio više uroka na moju zemlju - i sad je gradnja stala...

Vidovnjakinja mi je rekla da je netko bacio više uroka na moju zemlju - i sad je gradnja stala...

Prije dosta godina jedna vidovnjakinja iz Zagreba mi je rekla da je zemlja na kojoj živim sa ženom, kćeri i dva sina prokleta na tristo godina. Je li to stvarno tako?

Poštovani Mevludine, 

toliko dobroga sam pročitao o vama pa se nadam da i meni možete pomoći. Jer ja ne vidim izlaz iz ove moje situacije ili stanja u kojem se trenutno nalazim.

Prije dosta godina jedna vidovnjakinja iz Zagreba mi je rekla da je zemlja na kojoj živim sa ženom, kćeri i dva sina prokleta na tristo godina. Pitam se može li to utjecati na naš život jer imam osjećaj da mi ništa ne ide kako treba, ni meni ni mojoj djeci.

Što god sam započeo graditi je stalo na pola puta. Zar postoje ljudi koji drugima žele zlo. Ja bih najprije sebi donio dobro, a vjerujte da me za druge nije briga.

Hvala.

šifra: urok

Alen Vuković

Odgovor:

Dragi gospodine, ta vidovnjakinja ne vidi dalje od svog nosa, a kamoli tristo godina unaprijed ili unazad. Mnogi su se tužili na tu ženu, ona uzima velike novce, a nije ni vidovnjakinja ni astrologinja već obična prevarantica.

Vi uroke nemate jer da je to tako često, tada bi svatko svakoga urekao i nitko ne bi sigurno hodao zemljom. Vidim da ste pozitivni i energični, da volite red. No istina je da je situacija u kući i obitelji napeta.

Mnogo toga ste imali u planu, a nikako da krene. I djeca su vam nezadovoljna. Nema kompromisa i dogovora, a za bilo što napraviti treba vladati harmonija koju ste prije imali.

Djeca imaju svoj put, vidim im poslove, brakove i zadovoljstvo. Vi trebate racionalnije razmišljati, raditi na svojim planovima i normalno trošiti. Vidim da vas već sredinom godine očekuje blagi uspon u financijama i poslu.

Budite strpljivi i uporni. U idućoj godini vam vidim stabilizaciju, a za tri i pol godine ćete ostvariti većinu svojih planova i biti zadovoljni.

Bit će tu i prinova i drugih dobrih vijesti. Stoga se opustite i polako krenite prema boljoj budućnosti. Aspekti su vam naklonjeni, no nemojte se opterećivati urocima i glupostima. Sretno.