To je to što me zanima!

Vrlo nježna, bijela romantika vodeća je ideja kuće Lanvin

Jesenska Lanvin kolekcija demonstracija je tonova vanilije i šampanjca, a glavni komadi koje potpisuje dizajner Bruno Sialelli ženstvene su haljine ukrašene eteričnim volanima
Vidi originalni članak

Iako je vežemo uz proljetne trendove, bijela je u fokusu Lanvinove kolekcije za kraj godine. Modni dizajner Bruno Sialelli osmislio je paletu ženstvenih kreacija u znaku svijetlih tonova, volana, vune i krzna. Njegova modna ikona nosi lepršave haljine i strukirane kapute, ali i neobična oglavlja koja podsjećaju na svijet SF filmova i popularne kraljevske rajfove.

Lepršava haljina za kraljicu romantike načičkana je baroknim rukavima i volanima. Haljina, kao raznolika forma, u kolekciji ima posebno mjesto.

Mini haljinica stilizirana je visokim rukavicama koje se pojavljuju u sve više kolekcija, ali i neobičnim rajfovima čiji dizajn podsjeća na futurističku kacigu. Sve skupa vizura je SF dive koja se sprema za red carpet.

Bijeli kaput sa zlatnim detaljima u kombinaciji s lakiranim čizmama Lanvinov je prijedlog za gospođe koje vole luksuz. Ovdje ju glumi Bella Hadid, koja ruž i ostale sitnice sprema u brončanu statement torbicu.

Tekstura nalik na perje obogaćena je slikarskim potezima i motivom koji imitira akvarele pariških ulica. Još jedna torbica simpatičnog oblika ima logo - stilizirani znak koji je osmislila Jeanne Lanvin osobno, skicu nje i njezine kćeri Marguerite, kako se drže za ruke.

Još jedan kaput ima status zvijezde u novoj kolekciji te dolazi u varijanti vojničkog kroja pročišćenog dizajna. Naglasak je na crvene rukavice, a kontrast je očit i u ostalim modnim dodacima.

 

Jednostavnost odabira boje postavlja Lanvin na svjetsku modnu mapu kao brend koji se drži baznih tonova te ih interpretira na razne načine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare