To je to što me zanima!

Warner Bros. lansirao flaširani Butterbeer - pivo iz Harryja Pottera, a može se kupiti online

Obožavatelji Harryja Pottera u Velikoj Britaniji sada mogu uživati ​​u svom omiljenom piću iz udobnosti svog doma jer je Butterbeer prije bio dostupan samo kao nacrt na lokacijama Wizarding Worlda
Vidi originalni članak

Flaširano pivo u bocama moći će se kupiti u Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter i na 9¾ platformi, prodavaonici na kolodvoru London King's Crossa, aerodromu Heathrow i aerodromu Gatwick (iako je potonja trgovina trenutno zatvorena). Također ovo pivo možete naručiti i putem interneta na shop.wbstudiotour.co.uk ili harrypotterplatform934.com, no dostava je trenutno dostupna samo u Velikoj Britaniji.

ZBUNILI KRALJA ŽIVOTINJA Farmeri nacrtali kravama oči na stražnjici - za zaštitu od lavova

Butterbeer je napravljen prema tajnom receptu, no to je bezalkoholno piće s okusom maslaca, a također je u potpunosti vegansko. Proizvedeno je u Velikoj Britaniji, a piće dolazi u lijepo izrađenoj staklenoj boci, te svaka ima ekskluzivnu kolekcionarsku etiketu koju je dizajnirao MinaLima, dizajnerski dvojac koji stoji iza grafičkih rekvizita filmova o Harryju Potteru i Fantastičnim zvijerima.

ZNAČAJNA UŠTEDA Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Zasad postoji samo jedna etiketa, ali ideja je da obožavatelji mogu skupljati različite etikete, a zatim svoje boce izložiti ​​kod kuće. Boca flaširanog piva s maslacem od 275 ml košta 5,95 funti ili 50 kuna, dok 107 kuna stoji pakiranje od 4 x 200 ml, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare