To je to što me zanima!

Wings for life u Sukošanu istrčala su i dva konja: Nitko ne zna odakle su se pojavili

Posebnost utrke jest u tome što sudjelovati mogu svi, amateri, profesionalci kao i osobe s invaliditetom- pa čak i konji
Vidi originalni članak

U nedjelju je krenula utrka Wings for life World Run utrka koja se nakon dvije godine vratila u Zadar. Utrka iz godine u godinu raste, a stopostotni iznos prikupljenih startnina i donacija ulaže se u zakladu Wings for Life, međunarodnu neprofitnu zakladu koja diljem svijeta financira znanstvena i klinička istraživanja u cilju pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Sa starta je u 13 sati krenulo 5000 sudionika ujedinjenih u cilju da trče za one koji to ne mogu.

AKTIVNOST U PRIRODI Sudjelujte u utrci 'Pseći sportski dan' - ne trebate imati svog psa

Posebnost utrke jest u tome što sudjelovati mogu svi, amateri, profesionalci kao i osobe s invaliditetom te što trkači ne trče prema cilju, već cilj, odnosno presretačko vozilo - lovi njih.

Definitivno najveće iznenađenje današnje Wings for Life utrke dogodilo se u Sukošanu gdje su na stazu uletjela dva konja.

Nitko ne zna odakle su došli, ali je valjda i njih ponjela vesela atmosfera koja je danas vladala. Policija ih je ubrzo ispratila s utrke.

Možda nisu ponjeli titulu pobjednika, no svakako su dobili simpatije svih prisutnih.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mozak za sve 09.05.2022.

    Koja je svrha tog cirkusa???da se pravite važni i odvažni i pravite budale od onih koji to ne mogu?Mislim da je to bolesno i kontra onoga što bih trebalo biti.zamislite da ste vi u kolicima a drugi skaču oko vas i vesele se tome jer ste vi u kolicima i ne mozete ni ustati!kakav osječaj bi vas preplavio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare