To je to što me zanima!

Za haljinu od 2.800 kuna kažu: 'Izgleda kao vreća krumpira'

Moda se svakodnevno mijenja, a trgovci se trude ponuditi nešto novo, što nema kod konkurencije. No, jesu li ovaj put svoju inspiraciju pronašli u smočnici ili je svaka sličnost slučajna?
Vidi originalni članak

Na ASOS-ovoj stranici, kupci su naišli na zanimljiv predmet koji ih je jako zabavio. Riječ je o haljini Elissa Poppy Lacetex Slip Dress koja se isprva prodavala za 2.800 kuna, a sad je snižena na 1.700 kuna.

Prema mišljenju ljudi spomenuta haljina izgleda kao vreća luka ili krumpira - zato što je haljina mrežasta i u potpunosti prozirna, a uz to je i crvene boje, baš kao vreća za krumpire.

SVI SU MISLILI DA JE CHANEL Velika tajna ružičastog kostima Jackie Kennedy - ona je znala

Zbunjeni korisnik Twittera Jay Sharif na društvenoj je mreži podijelio fotografiju crvene haljine i vrećice luka, a ispod je napisao '2.800 kuna za haljinu koja nalikuje vreći luka dopuštate to'.

Ako sve to nije dovoljno čudno, haljina ima i čipku na leđima koja ide skroz do dolje i veže se pri dnu vrpcom. Prema ASOS-ovoj stranici savjetuje se da oni koji kupe haljinu, prije nošenja nanesu talkov prah na tijelo kako bi ju lakše obukli, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Demetra 01.08.2019.

    Onion sack je vreća luka, a ne vreća krumpira!

  • _Varešak_ 01.08.2019.

    Haljina i nije toliko loša,samo da su i gaće od istog materijala bila bi bolja.

  • 01.08.2019.

    A za kakvu je prigodu ova obleka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare