To je to što me zanima!

Za manje od 1000 kn uredila je sinu (4) novu vatrogasnu sobu

Mama Clare je otkrila da je za zidove koristila tapete sa motivom cigle kako bi izgledali što više autentično, te da je dodala velika crvena vrata i par lažnih prozora od starog drvenog okvira za fotografije
Vidi originalni članak

Clare Curtis (30) iz Merseysidea je na Facebooku podijelila impresivnu preobrazbu sinove spavaće sobe koju je, kako piše, preobrazila u pravo 'utočište a vatrogasce'. 

Fotografije i kratak video koji je postavila pokazuju tematski sređenu sobu njezinog četverogodišnjeg sina Elliota u svom sjaju - sa krevetom 'vatrogasnim vozilom' i sa improviziranom vatrogasnom spusnicom (ili popularno štangom) - s tim da je sav dekor koji nije sama napravila naručila sa eBaya i na sve skupa potrošila manje od 1000 kuna.

Clare je otkrila da je za zidove koristila tapete sa motivom cigle kako bi izgledali što više autentično, te da je dodala velika crvena vrata i par lažnih prozora koje je napravila od starog drvenog okvira za fotografije.

MANJE I VJEŽBAJU Mame se udebljaju za 1,3 kile više nego žene koje nisu rodile

Mnogi su na Facebooku komentirali kako je ovo jedan od najboljih DIY interijera koji su vidjeli, a 1.500 ljudi je komentiralo dječakovu sobu i spretnu i dosjetljivu mamu.

Clare je za Femail objasnila kako je koristila cigle pozadine od B&Q kako bi zidovi izgledali autentično te dodala velika crvena vrata plus lažne prozore napravljene od drveta i starog okvira za fotografije.

PIREI I KAŠICE Istražili smo: Koje su kašice za djecu najzdravije na tržištu?

- Moj sin sada ima četiri godine, a oduvijek je doslovno opsjednut vatrogasnim vozilima i vatrogascima pa se nije bilo teško odlučiti za temu - rekla je ova mama koja kaže da je nekoliko dana nakon što djeca legnu malo surfala po internetu tražila neke ideje za dekor dječje sobe s ovom temom.

- Detalji su apsolutno nevjerojatan! Vaš dječak stvarno može biti sretan - napisao je netko na Facebooku, a mnogi su dodali i da je to 'najbolja DIY dječja soba koju su ikad vidjeli.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vipjerry 26.01.2020.

    TO se zove pshipata roditelj

  • realista 7 26.01.2020.

    jupiiiiiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare