To je to što me zanima!

Za manje od 1000 kuna izradio mini kućicu koju vuče biciklom

Kućica je teška svega 27 kilograma tako da je bez problema vuče s biciklom. Kaže kako je ovo savršeno rješenje za ljude koji vole kampirati i biciklirati, ali ne vole svaki dan raspakiravati šator
Vidi originalni članak

Paul Elkins oduvijek je maštao o slobodnom minimalističkom životu, posebno dok je na godišnjem odmoru. Ali, klasični šator za kampiranje mu se nije činio kao neka ideja, želio je nešto drugačije.

Pronašao je na internetu upute i nacrt kako izgraditi minijaturnu kućicu koju može vući biciklom. Upute je platio oko 120 kuna, a ostalo je potrošio na materijal. Kućica ga je na kraju stajala oko 930 kuna i prezadovoljan je rezultatom.

U njoj ima krevet, prozor, minijaturnu kuhinju s mini štednjakom i hladnjakom i led rasvjetu za večernje čitanje. Tu su i ormarići za pohranu hrane i drugih potrepštine koji se daju zaključati kako stvari ne bi ispadale tijekom putovanja. Ima i surround zvučni efekt za slušanje muzike jer, kaže, ne voli imati slušalice na ušima.

Napravio je i ventilaciju kako bi uvijek ulazio svježi zrak dok boravi u noj, a ispod kućice je stavio posude u kojima drži teže stvari što mu ujedno služi i za bolju stabilnost dok se vozi.

Kućica je teška svega 27 kilograma tako da je bez problema vuče s biciklom. Kaže kako je ovo savršeno rješenje za ljude koji vole kampirati i biciklirati, ali ne vole spavati na tvrdoj zemlji i svaki dan raspakiravati šator, prenosi theheartysoul.com.

'SANJAJ SADA, IDI KASNIJE' National Geographic objavio najbolje destinacije za 2021.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nomistakes 09.12.2020.

    aha, bit će ful srdačno primljen u prometu

  • posljednji zagorac 09.12.2020.

    To ti je ekstra za put u Njemačku i Irsku.... 😉 za sve one kaj nisu baš pješaci... put sa tri zvjezdice!!!

  • wooly 09.12.2020.

    Taj je isto bistar

Komentiraj...
Vidi sve komentare