Lifestyle

Komentari 8

Za manje od 1000 kuna izradio mini kućicu koju vuče biciklom

Za manje od 1000 kuna izradio mini kućicu koju vuče biciklom

Kućica je teška svega 27 kilograma tako da je bez problema vuče s biciklom. Kaže kako je ovo savršeno rješenje za ljude koji vole kampirati i biciklirati, ali ne vole svaki dan raspakiravati šator

Paul Elkins oduvijek je maštao o slobodnom minimalističkom životu, posebno dok je na godišnjem odmoru. Ali, klasični šator za kampiranje mu se nije činio kao neka ideja, želio je nešto drugačije.

Pronašao je na internetu upute i nacrt kako izgraditi minijaturnu kućicu koju može vući biciklom. Upute je platio oko 120 kuna, a ostalo je potrošio na materijal. Kućica ga je na kraju stajala oko 930 kuna i prezadovoljan je rezultatom.

U njoj ima krevet, prozor, minijaturnu kuhinju s mini štednjakom i hladnjakom i led rasvjetu za večernje čitanje. Tu su i ormarići za pohranu hrane i drugih potrepštine koji se daju zaključati kako stvari ne bi ispadale tijekom putovanja. Ima i surround zvučni efekt za slušanje muzike jer, kaže, ne voli imati slušalice na ušima.

Napravio je i ventilaciju kako bi uvijek ulazio svježi zrak dok boravi u noj, a ispod kućice je stavio posude u kojima drži teže stvari što mu ujedno služi i za bolju stabilnost dok se vozi.

Kućica je teška svega 27 kilograma tako da je bez problema vuče s biciklom. Kaže kako je ovo savršeno rješenje za ljude koji vole kampirati i biciklirati, ali ne vole spavati na tvrdoj zemlji i svaki dan raspakiravati šator, prenosi theheartysoul.com.

Najčitaniji članci