To je to što me zanima!

Za uredniju i ljepšu kuhinju: Dizajneri interijera otkrili što trebate baciti, a što zadržati

Ako je vaša kuhinja u kaosu čak i onda kada mislite da ste je sredili, dizajneri interijera su podijelili neke savjete kako organizirati kuhinju, odnosno koje predmete zadržati, a koje baciti ili prenamijeniti
Vidi originalni članak

Stare ili istrošene kuhinjske krpe mogu poslužiti kao krpe za čišćenje

Kuhinjske krpe, pogotovo one koje su već stare i istrošene, treba razvrstati, savjetuje Jill Jarvis, vlasnica i dizajnerica tvrtke Ehrlich Interiors.

- Razvrstajte sve kuhinjske krpe i bacite one kojima je prošao životni vijek ili ih možete prenamijeniti u krpe za čišćenje - rekla je Jill

POGLEDAJTE VIDEO: Svi frižideri Kim Kardashian

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MALO INSPIRACIJE Uredite svoj dom u retro stilu: Top 20 ideja kako to napraviti

Dodatne rukavice za pečenje samo zauzimaju prostor

Odličan set rukavica za pečenje je kuhinjski 'must-have', ali ako ih imate više od dva para samo će zauzimati nepotrebno vaš prostor u kuhinji. Dizajnerica za kuhinje Sarah Blank tvrdi da su sasvim dovoljna dva para, jedan za vas, a drugi za vašeg pomoćnika.

Posuđe i kuhinjski uređaji koje rijetko ili nikad ne koristite stvaraju nered

Razvrstajte posuđe i kuhinjske uređaje i uklonite one koje rijetko ili nikad ne koristite. Ako neki pribor ili uređaj ne koristite baš često, a stoji vam na otvorenom prostoru u kuhinji razmislite da ih spremite negdje na manje vidljivije mjesto.

KAO U FILMU Kuća u stilu Harryja Pottera raj je za najveće ljubitelje magije

Riješite se kuharica koje ne koristite svakodnevno

Ako svakodnevno ne koristite kuharicu, možda ona nije vrijedna prostora kojeg zauzima u vašoj kuhinji jer postoji toliko recepata koji su dostupni na internetu. Za kuharice iz kojih koristite samo jedan ili dva recepta razmislite o tome da te recepte napišete na papir i spremite negdje u kuhinju, savjetovala je Jarvis.

Otvorene police nisu baš praktične u kuhinji

Otvorene police predstavljaju privremenu modu, ali one često dovode do bržeg nakupljanja masti i prašine, a to također znači i više čišćenja na kraju. A, ako pažljivo ne organizirate police i ono što stavljate na njih, one mogu dodatno skučiti vaš prostor, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crna žena 13.06.2020.

    Za ove savjete trebaju dizajneri interijera? Mora da ovaj svijet stvarno ide prema kraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare