To je to što me zanima!

Za zajedničko maskiranje par je inspirirao popularan hororac

Dok filmska adaptacija horor klasika Stephena Kinga ne budi previše romantike, jedan se zaljubljeni par iz Oklahome maskirao u klauna Pennywisea i njegovu žrtvu, dječaka Georgia
Vidi originalni članak

Ništa nije romantičnije od parova koji se tematski kostimiraju za Noć Vještica. Najčešće se biraju nešto romantičnije verzije kostima poput Petra Pana i Wendy ili Popaja s voljenom Olivom. Ovaj put, jedan američki par ove sezone odlučio se maskirati u likove iz popularnog horor filma.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok filmska adaptacija horor klasika Stephena Kinga ne budi previše romantike, jedan se zaljubljeni par iz Oklahome u SAD-u transformirao u zastrašujućeg klauna Pennywisea i njegovu žrtvu, dječaka Georgia

Djevojka Maci Ann Tate je kroz mnogo pokušaja i pogrešaka uspjela prividno napraviti neobično visoko čelo, na to stavila crvenu periku te pogodila kostim i cipele. Počela je dizajnirati svoj kostim Pennywisea već u siječnju kako bi sudjelovala na natjecanju za najbolju masku sa svojim dečkom Jonathanom Krellom.

- Dugo sam radila ovaj kostim pa smo odlučili to zabilježiti i dobrim fotografijama. Previše smo vremena i truda uložili u izradu kostima, ali i vježbanje performansa. Moj dečko i ja smo definitivno odličan tim - kaže Tate te dodaje kako im je prijateljica Sarah Bergeron pomogla da fotografijama ovjekovječe ovu umjetnost na djelu.

- Izabrala sam Pennywisea jer sam ga smatrala najizazovnijim i najteatralnijim - kaže Maci Ann Tate i dodaje da je nanošenje šminke potrajalo više od dva sata.

- Kad sam stigla do njezine kuće da odradimo fotografiranje i snimanje, dotrčala je zamaskirana do prozora mog auta. Bila sam prestravljena jer je izgledala tako stvarno - kaže Sarah. 

Par je poduzeo mjere opreza kako ne bi uplašili stanovnike The Villagea, malog mjesta u okolici grada Oklahome. 

- Objavila sam post na mjesnoj Facebook stranici. Rekla sam im za fotografiranje na ulicama te ih zamolila da ne zovu policiju jer je riječ samo o fotografiranju - kaže. 

SNJEGULJICA, ŠIŠMIŠ... 10 preslatkih kostima za bebe za maskiranje na Noć vještica

Na njezino iznenađenje, objava je rezultirala da su neki članovi zajednice posjetili lokalni park kako bi gledali prizor iz filma 'Ono', u kojoj klaun Pennywise vrbuje svoju prvu žrtvu u prvom nastavku filma, malenog Georgia.

- Ljudi su bili super raspoloženi. Slučajni prolaznici su ostali gledati fotografiranje i snimanje. Bilo je stvarno cool - zaključuje Maci Ann Tate. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.10.2019.

    klaun ono stravičan film

  • 21.10.2019.

    Jasam procitala masakriranje umjesto maskiranje😂😂😂😂,citam tekst i nesto mi se ne slaze😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare