To je to što me zanima!

Žalim za svim: Nisam trebala poslušati savjet svoga tate...

Mladi i nezreli, mnogi se kod odabira zanimanja upute u 'krivom' smjeru, onim kojim ne bi htjeli ići. Popuštaju zbog pritiska roditelja i okoline pitajući se što bi bilo da su slušali sebe...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Prevelika želja: Život nam je savršen, no htjeli bismo dijete

Dragi Mevludine, 

zanima me kad ću početi raditi jer sam radila posao koji volim, ali sam poslušala tatu i upisala Policijsku akademiju koju nisam željela. Na kraju sam odustala. Sad mi je zbog jedne odluke uništen cijeli život. Kako će mi život proći?

šifra: Smiljana 

Odgovor: 

Predrasude vas koče. Maštoviti ste i energični, a tata je mislio sve najbolje kad vam je dao savjet oko školovanja. Niste se u tome vidjeli i napustili ste Akademiju. No nema potrebe da se ljutite na tatu ili sebe, to je bilo jedno iskustvo koje ste prošli i to je sve. Vi ste mladi, pred vama je cijeli život i pronaći ćete sebe u poslu koji želite.

Niste ni počeli živjeti, a već mislite da ste uništeni i da je to tuđa krivica. No to je daleko od istine, vi ćete povremeno raditi i školovati se te vidim uspjeh. Iskustvo koje vam je tata savjetovao dobro će vam doći u životu. Dobit ćete kasnije i dobar stalan posao te ćete napredovati. Vidim vam i vezu u idućoj godini, bit ćete zadovoljni i sretni. Dečko će biti stabilan, veza će potrajati. U braku ćete imati djecu i lijep život. Bit ćete priznati i imati gotovo sve što zamislite. Poljubite tatu. 

MEVLUDIN ODGOVARA: Liječim se od karcinoma dojke, strahujem od svakog nalaza

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA s Jelenom Rozgom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MODERN TALKING 03.05.2020.

    e jbg stari ti sredio policiju preko veze a ti odustala od super trazenog zanimanja u hrvata.

  • iinvidico 03.05.2020.

    A jbg curo..mnogi od nas zazale zbog nekih odluka zbog kojih poslije trpimo...

  • uvijekprvi12 03.05.2020.

    Melvudin WTF?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare