To je to što me zanima!

Zamislite 1500 kg otopljene čokolade kako se slijeva pred vašim očima... To sad postoji

Ako ste oduvijek sanjarili o tome da prošećete stvarnom tvornicom čkolade, onda imate sreće i san bi vam se uskoro mogao ispuniti. Samo morate otputovati u Švicarsku
Vidi originalni članak

Proizvođač čokolade Lindt otvorio je najveći muzej čokolade na svijetu u Zurichu, piše Metro.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je 10 činjenica o čokoladi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao da sama ideja nije dovoljno impresivna, na ulazu su postavili fontanu s čokoladom visoku deset metara. Kako bi posjetiteljima pružili jedinstven doživljaj, kroz fontanu teče 1500 kilograma prave otopljene čokolade.  

Na 20.000 četvornih metara Lindt Home od Chocolate dom je interaktivnih izložaka uz najveći svjetsku trgovinu Lindt proizvoda te čokolateriju u kojoj možete iskušati vlastite čoko kreacije.

HRANE MOZAK Superhrana za mozak: Tamna čokolada, borovnice, rajčice...

Naravno, ondje je i kafić te soba za kušanje koju su nazvali Čokoladni raj, a ondje poslužuju poslastice s chillijem i tabascom u vrućoj čokoladi, kao i ukusna jela poput salata ili quicheova s čokoladom.

Dodatno, u sobi u kojoj predstavljaju povijest čokolade na raspolaganju je digitalni interaktivni panoramski zid i okrugli meda stol pa posjetitelji mogu vidjeti kako se uzgaja kakao i koje postupke prolazi da bi postao omiljena svjetska poslastica.

SAČUVAJTE IM OKUS Namirnice koje ne treba čuvati u hladnjaku: Čokolada, med...

Posjetiteljima su omogućili promatranje stvaranja Lindt čokolada koje započinje pretvaranjem kakaovca u tekućinu, a tekućine u čokoladu koju prelijevaju u praline ili table. Dodatno, možete dizajnirati vlastitu tablu čokolade te na odlasku dobiti Lindtovu kuglicu.

Cijena ulaznice je 105 kuna za odrasle i 70 kuna za djecu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • POMOCNI RADNIK 16.09.2020.

    Pa kad imaju godisnji promet od 30 milijardi kuna, mogli su i besplatan ulaz dati...ali ne, Svicarci proizvode novac, cokolada je poslastica

Komentiraj...
Vidi sve komentare