To je to što me zanima!

Zbog bivšeg je skinula čak 100 kilograma, sretna je i zaručena

Angelu je bivši dečko ponižavao govoreći joj kako je predebela i kako ju nitko neće takvu htjeti. Ona je tada težila oko 200 kilograma, a sada je skinula pola težine i sretno je zaručena
Vidi originalni članak

Angela Snagg (32) iz Liverpoola, Merseyside, počela je gomilati kilograme prije devet godina nakon što je zatrudnjela s prvim djetetom. Majka dvoje djece priznaje da je 'upala' u krug loših navika jedući brzu hranu tri put tjedno te pijući otprilike šest boca vina preko vikenda. Tada je bila teška oko 200 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U to vrijeme bila je u vezi s dečkom koji joj je rekao da je toliko debela da je nitko drugi nikad neće htjeti. 

Angela je bivšeg dečka ostavila u lipnju 2018. i iskoristila je to kao priliku da preispita svoj životni stil. Sada je uspjela smršavjeti 100 kilograma, zdravo se hrani i vježba u teretani šest puta tjedno.

Također je zaručena za 30-godišnjeg Garyja, kojeg je upoznala u susjedstvu.

- Tako sam ponosna na sebe i kad se pogledam u ogledalo borim se povjerovati da sam to zapravo ja. Tek kad pogledam stare fotografije, stvarno shvatim koliko sam daleko dogurala i osjećam se nevjerojatno. Dugo sam se osjećala tako bezvrijedno zbog svoje prethodne veze, nikad nisam ni pomislila da ću ikad upoznati nekoga tko me voli ovakvu kakva jesam - rekla je Angela za Daily Mail.

Kako kaže Angela, Gary ju poznaje još dok je imala 200 kilograma te smatra kako ju Gary voli bez obzira koju veličinu nosila.

- Prije sam jela kako bi se utješila, bježala sam od obaveza koje sam morala obaviti. Bježala sam od toga da smršavim. Jela sam sve što sam mogla, a najviše kinesku hranu ili pizzu. To sam jela tri puta tjedno, a uz to sam i previše pila - govori Angela.

Preko vikenda bi znala djecu ostaviti kod majke na čuvanju, a ona bi ispijala boce vine. Mogla ih je popiti čak šest, i to bez problema.

- Bila sam shrvana, dotakla sam dno. I takva sam bila sedan godina dok nisam odlučila da je došao kraj - kaže Angela.

U siječnju 2019. godine, samohrana majka počela je mijenjati svoj život nabolje te je odlučila da je vrijeme za promjene.

- Dugo mi je trebalo, ali konačno vjerujem u sebe. Promijenila sam ne samo svoj život, već i život svoje djece na bolje. Nikad nisam mislila da ću upoznati nekoga tko bi mi bio potpora i koji bi mi dao toliko samopouzdanja. Gary je moj najbolji prijatelj i srodna duša. S njim želim provesti ostatak svog života - rekla je Angela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • daninoć 22.08.2020.

    I sad se ti ovdje pohvali u tančine, ha?

  • daninoć 22.08.2020.

    I sad se ti ovdje pohvali u tančine?

  • 22.08.2020.

    Volja, upornost, disciplina i cilj. Ja sam isto zivi primjer transformacije. Od debeljustastog sam se transformirao u misicavog. 113kg na 87kg. za 11 mjeseci Gubitak od 26kg, i totalna promjena figure. U 9 mjesecu ce mi bit 2 god aktivnog treniranja i zdrave prehrane. Pomladio sam se jedno 7 god. Nema bora na licu, kolagen kože mi se popravio, psihicki sam puno jaci, samopouzdanje, a fizicku spremu da ne govorim. Sve fizicke poslove odradujem sa lakocom. Prije sam bio trom i nikakav, a sad nemrem bit na mjestu 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare