To je to što me zanima!

Zbog korone uveli dostavu bez osobnog kontakta - ostave vani

Pratimo sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, poručili su iz Wolta i objasnili kako će od sada imati i opciju beskontaktne dostave. Samo je potrebno ažurirati aplikaciju
Vidi originalni članak

Prilikom narudžbe možete odabrati opciju beskontaktne dostave, gdje nemate osobni kontakt s dostavljačem, a vaša vrećica s narudžbom vas čeka pred vratima. Korona virus izaziva sve veću zabrinutost u svijetu. Cijeli Wolt tim pomno prati situaciju i slijedi sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije i lokalnih vlasti. Situaciju shvaćamo vrlo ozbiljno, poručili su u Woltu, tvrtki koja se bavi dostavom hrane iz restorana na kućnu adresu građana.

KUPUJTE PAMETNO, NE PANIČNO Košarica za koronu: Što treba imati doma i kako se pripremiti

- Kao odgovor na širenje korona virusa, u našu Wolt aplikaciju dodali smo opciju dostave 'bez kontakta'. Ovu opciju možete pronaći u prikazu za odjavu. Molimo vas da ažurirate aplikaciju za iOS ili Android kako biste mogli koristiti ovu opciju. Prilikom narudžbe, odmah nakon podataka o narudžbi nalazi se opcija 'Beskontaktna dostava' - dodali su.



Kažu da su dali jasne preporuke dostavljačima i restoranima kako smanjiti ljudski kontakt tijekom procesa kuhanja i dostave, ali i kako brinuti o higijeni. Evo što su im poručili:

  • 'Temeljito pranje ruku ili, ako nije moguće, upotrebljavanje sredstva za dezinfekciju.
  • Smanjiti ljudski kontakt kako u restoranima, tako i u prebivalištu korisnika.
  • Redovito čišćenje torbe za dostavu.
  • Ostanak kod kuće ili traženje liječničke pomoći ako se razvije bilo koji simptom nalik gripi ili simptomi povezani s respiratornim sustavom.
  • Kod kihanja ili kašljanja potrebno je upotrijebiti jednokratnu papirnatu maramicu koja se baca ili kihati / kašljati u podlakticu.
  • Restoranima dajemo upute o tome kako smanjiti ljudski kontakt postavljanjem namjenskog područja isključivo za preuzimanje.'

BOLJA ZAŠTITA Što je bolje? Razlika između sapuna i antibakterijskog gela

- Svi Wolt zaposlenici imaju zabranu poslovnih putovanja. Ako bilo tko u slobodno vrijeme putuje u rizična područja, mora raditi od kuće 14 dana. Nastavljamo pratiti sve preporuke Svjetske zdravstvene organizacije. Prema Europskoj agenciji za sigurnost hrane (EFSA) ne postoje dokazi da je hrana izvor ili prijenos virusa Covid-19 - napominju u Woltu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bosanac 13.03.2020.

    Ostave kutiju svježe zaraženu.

  • tuti fruti 13 13.03.2020.

    Kako platiti?

  • 13.03.2020.

    Pa tko ce naruciti kad svi imaju tonu rize i tjesta doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare