To je to što me zanima!

Zbog ljubavnih problema ne pate samo ljudi nego i država

Rezultati ankete među odraslim korisnicima interneta u Njemačkoj pokazali su da je svaki šesti ispitanik ili njih oko 16 posto bar jedan dan izostao s posla zbog ljubavnih problema
Vidi originalni članak

Ljubavni problemi bole. Svađa s partnerom, bolan prekid veze ili ljubavna afera koja je izašla na vidjelo - sve to može prouzročiti neprospavane noći zbog kojih idući dan niste u stanju otići na posao, a Nijemci su ustanovili da nevolje s ljubavnim životom mogu postati i ozbiljan ekonomski čimbenik.

Rezultati ankete nedavno provedene među odraslim korisnicima interneta u Njemačkoj pokazali su da je svaki šesti ispitanik ili njih oko 16 posto bar jedan dan izostao s posla zbog svađe s partnerom ili zbog "ljubavnih problema". 

10 GODINA BRAKA I ČETVERO DJECE Supruga nije ugasila Facebook: Pa s koliko njih me je varala?

Pod pretpostavkom da je 16 posto anketiranih zbog "ljubavnih problema" kod kuće ostao samo jedan dan, broj izostanaka s posla u Njemačkoj iznosi najmanje 6,6 milijuna godišnje, što rezultira manjkom u proizvodnoj djelatnosti od oko 774 milijuna eura i gubitkom od preko 1,4 milijarde eura bruto dodane vrijednosti.

Drugim riječima, kad ljubav boli, ona državu može stajati milijarde. Proračuni se temelje na podacima o ukupno 40,61 milijuna zaposlenika i na podacima o prosječnoj godišnjoj financijskoj naknadi od 42,984 eura.

NEVJEROJATNA PRIČA Zaručnici se šokirali kada su vidjeli fotografiju iz djetinjstva

Istraživanje je proveo Institut za istraživanje tržišta Fittkau & Maass Consulting iz Hamburga, a anketu je naručila agencija za online upoznavanje ElitePartner.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ~DAVID~ 28.05.2019.

    Pretvorite ljubav u brojke,novac,koliko god množili, zbrajali rezultat je=0, pretvorite ju u zagrljaje dobit ćete beskonačnost! Moje najdraže biće naučilo me da je zagrljaj najvrednija gesta na svijetu,on fizički stisne srce uz srce koja tada pričaju otkucajima,u isti tren grije dušu i tijelo, govori bez riječi,kaže volid te,trebam te,želim te,tu sam,osječam je-GRLIM!!! ♡☆♡☆♡☆♡☆

  • MOC JE U ZNANJU 28.05.2019.

    Brak je raspored časova . Ako je prvi hemija biće fizike i matematike . Ako je prvi matematika , ne valja . Hahahahaaaa

  • kajzer/soze/80🇷🇸 28.05.2019.

    Znači oni ovo kroz novac prvenstveno gledaju.. Zato imaju i istopolne brakove i svašta nešto,i zato su unestajanju kao nacija,kao i mi sa balkana..jedino u čemu su iznad nas a tiče se ljubavi i sexa to je da se svi u krug,i slabo imaju bračnih razmirica koje se završavaju tragedijom....dok na zatucanom balkanu,muževi za sitnicu biju i ubijaju źene,prevari ih oni je ubiju a ona nije imala muškarca pored sebe već neradina i alkoholičara,čast izuzetcima...ma sve je otišlo u veliki K...

Komentiraj...
Vidi sve komentare