To je to što me zanima!

Zbog njih vas susjedi sljedeći dan 'čudno' gledaju: Znakovi horoskopa najglasniji u seksu

Neki znakovi horoskopa toliko se užive u seksualne radnje da ih jednostavno nije briga koliko su glasni dok uživaju. Saznajte koji su znakovi horoskopa najglasniji u seksu
Vidi originalni članak

1. Ovan

Budući da su poznati kao vladari najvećeg seksualnog nagona, Ovnovi su najhrabriji i najperverzniji znak kada je u pitanju vođenje ljubavi, a sve to je još sto puta pojačano njegovom glasnoćom u krevetu. 

 POGLEDAJTE VIDEO: Zašto je seks s bivšima uzbudljiv?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovnovi se ne prave, u krevetu ili stvarnom životu i stoga se prepuštaju strastvenom i vatrenom vođenju ljubavi bez razmišljanja. Štoviše, njima vlada planet Mars koji je simbol agresije i to je razlog zašto se nikada ne ustručavaju napraviti prvi korak te vole dominirati u krevetu.

2. Škorpion

Oni doista imaju najprljaviji um i često se vode svojom čežnjom za avanturom i intimnošću. Škorpioni su najegzotičniji kada je u pitanju vođenje ljubavi. 

ŠTO TREBATE PROMIJENITI Horoskop otkriva: Svaki znak ima svoj razlog zbog kojeg mu najčešće propadaju veze

Ne samo da su uvijek u potrazi za nečim divljim i novim, već u krevetu proizvode i najrazličitije zvukove. Od blagog hukanja do strastvenog vriska, Škorpion kriči najglasnije i može vas natjerati da stenjate satima.

3. Lav

Nije iznenađenje što Lav pojačava ton puhanja i dahtanja u spavaćoj sobi jer obožava svojem partneru prirediti predstavu. 

Ovaj znak čak uživa u strastvenim verbalnim razgovorima i tako ga je lako zavesti i navesti na vatreni glasni seks. Lavovi vole intenzivirati doživljaj spavaće sobe, i to svaki put.

4. Rak

Rakovi obožavaju seksualne aktivnosti koje su smislene i romantične. Njihova izdržljivost i moć mašte su nevjerojatne, a partnera lako odvedu 'na dugu strastvenu vožnju' na kojoj su česti intenzivni vriskovi uzbuđenja. 

ASTRO LUDOSTI I OPSESIJE Koji poremećaj ličnosti imate prema svom znaku horoskopa?

Često nakon seksa njihovi partneri ne mogu razmišljati o ničemu nego o njima želeći još. Njihovo fizičko objavljivanje ljubavi dolazi s velikim, hrabrim i intenzivnim gestama jer ih to uzbuđuje. Također, Rakovi mogu lako dovesti svog partnera da intenzivnih orgazama.

5. Strijelac

Budući da je vatreni znak, Strijelac u sebi nosi vruću iskru koja lako može zapaliti njega i partnera te ih navesti da zaborave koliko su glasni u krevetu. Potrebne su im različite vrste seksa kako bi bili zadovoljni. 

Uvijek su spremni za ležerno uzbuđenje u spavaćoj sobi, a napaliti se mogu bilo kad i bilo gdje piše Pinkvilla. Osim toga, uvijek su spremni otići u krajnosti kako bi partneru pružili glasno i entuzijastično iskustvo u seksu, kao nikad prije.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Lutak iskrivljenog lica 14.05.2022.

    E hebi ga,sve te znakove sam hebo jedino ko je vristao sam ja Blizanac

  • 13.05.2022.

    Ribe ribe ribice 💪🏻

  • thevuky 13.05.2022.

    Nije daleko od istine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare