To je to što me zanima!

'Zbog podstanara je poludjela i zaboravila na svog supruga...'

Očajna majka zabrinuta je zbog svoje kćeri koja se odlučila razvesti od muža s kojim je već dugo u braku i s kojim ima sina. Sad odlazi kod podstanara s kojim je započela vezu...
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

zabrinjava me moja kći. Ima 36 godina, udana je, već 11 godina je u braku. Imaju sina od 10 godina. Kupili su stan na otplatu i sve je bilo dobro dok nije kupila kuću. U kući je bio podstanar, koji je tu, naravno, ostao kad je došla po prvu stanarinu da joj plati.

Od onda je sve gotovo zaboravila, dijete i muža, i sad traži rastavu braka, odlazi podstanaru. Ne znam što se tu dogodilo da je tako luda.

šifra: očajna mama  

Odgovor:

Draga gospođo, vaša kći je pogriješila i sad je zaluđena. Kreativna je i energična, ali i posesivna te nezadovoljna. Zadužila se za stan, nije ni to riješila pa kupila kuću, ulazi iz problema u problem.

Suprug joj je duševno dobar. Vidim da je bio pažljiv i siguran i u sebe i u nju, no ona je pogriješila. On je spoznao da je sve to bilo nepotrebno. Vidim da u zadnje vrijeme oni ne funkcioniraju, a sve zbog njenih nepromišljenih postupaka.

No ovdje će biti još kriza. Treba se potruditi da ne dođe do većih problema i rastave braka jer to im je na pomolu. Vidim da im se može pomoći i da bi trebali očuvati brak jer on bez nje i ona bez njega neće uspjeti. Trebali bi razgovarati i doći do kompromisa kad je prođe zaluđenost. 

VIDI OVO: 7 načina kako pravilno voditi brigu tamo "dolje"

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Judita👥 10.07.2018.

    Dok se malo ne izgušta😂

  • 10.07.2018.

    mozda mu je velik

  • 10.07.2018.

    Podstanar je pristal na kompenzaciju....😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare