To je to što me zanima!

Zbog trika s TikToka uništila si lice: Privremeno oslijepila, natekla, dobila jaku infekciju...

Tilly Whitfield (21), zvijezda australskog Big Brothera, odlučila je isprobati trik s TikToka kako bi se riješila akni na licu. Sama si je napravila akupunkturu i završila u bolnici s opeklinama na licu i gubitkom vida
Vidi originalni članak

Još u svibnju Tilly Whitfeld (21) je rekla kako se u australskom Big Brotheru pojavila s maskom od gline kako bi prekrila crvenilo na obrazima i nosu te uklonila ožiljke koje je sama sebi prouzročila nakon što je isprobala trik s TikToka. Završila je u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tilly je otkrila kako je imala problema s aknama i da je pokušala sve da ih se riješi. Na TikToku je pronašla beauty savjet jedne djevojke koja je tvrdila da zna kako se osloboditi bubuljica s lica i koja je savjetovala da sami sebi napravite akupunkturu kod kuće, što je Tilly i učinila. Međutim, to nije bila dobra odluka. 

LJETNA POSLASTICA Idealan za doručak: Mango s kokosovim jogurtom i granolom

- Ovako mi je lice izgledalo samo tjedan dana prije ulaska u BB kuću, a sad se jako šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - napisala je uz fotografiju na kojoj joj je lice puno crvenih ožiljaka.

Odmah nakon 'tretmana' završila je u bolnici s opeklinama na licu, a privremeno je i izgubila vid.

- Molim vas, nemojte slušati savjete u kojima se preporučuje da kod kuće napravite nešto što bi inače trebali napraviti stručnjaci u salonima. Ja sam završila u bolnici s privremenim gubitkom vida zbog otekline i bila sam vrlo bolesna od infekcija, a da ne spominjem da mi je lice neprepoznatljivo. Prepustite to profesionalcima - poručila je Tilly.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • OBJEKTIVNIopettu 17.06.2021.

    Meni je super kako se danasnji mladi prosvijetle tek kada si naude. Ona je bar shvatila sto mnogi nece.

  • nap 17.06.2021.

    puno vjeruju tik toku

  • 17.06.2021.

    Ako netko objavi kako sam možeš zube popraviti bud njih i bez zuba ostalo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare