To je to što me zanima!

Zdravo mršavljenje znači do 1 kilogram manje u tjednu

Uz uravnoteženu prehranu i jelovnike prilagođene osobnim energatskim potrebama se bez ikakve dijete, gladovanja ili jo - jo efekta mršavi prirodno i uz dugoročne rezultate
Vidi originalni članak

Mnogo ljudi sanja o tome da izgubi 10 kilograma u mjesec dana ili da smršavi do težine modela s piste. Međutim, možete očekivati da razumno i sigurno možete izgubiti do 1 kilogram tjelesne težine tjedno!  Valja težiti težini s kojom se osjećate ugodno, a ne onoj koja se nalazi u tablicama zdravstvenih priručnika, dok obećanja poput onih "Više ne jedem slatko" izbjegavajte jer vas baš ona pripremaju za neuspjeh i osjećaj krivnje kad to isto obećanje ne održite. Koncentrirajte se na pozitivne promjene koje donose osjećaj uspjeha, jedite cjelovito i uravnoteženo, bez gladovanja i kratkoročnih rezultata koji mogu naštetiti vašem zdravlju.

Individualan pristup ključ uspjeha

Unutar Mršavimo zajedno kluba mršavite zdravo i prirodno, do 1 kilogram tjedno, konzumirajući obroke i slijedeći plan prehrane koji unutar Kluba dobivate. Na temelju podataka o visini, težini i spolu bit će izračunata vaša dnevna energetska potreba i sukladno tome ponuđeni jelovnici. Nema zabranjenih namirnica, nema gladovanja niti jo - jo efekta.

"Mršavimo zajedno klub osmišljen je tako da je sve podređeno pojedincu, njegovim navikama i stilu života, pa se ničega i nije problem pridržavati. Jelovnici su prilagođeni korisnicima, kao i cijeli koncept, temelje se na principima zdrave prehrane, tako i meni moj jelovnik savršeno odgovara", prepričava Petra svoje iskustvo u Klubu, uz čiju je pomoć skinula čak 12 kilograma.

Pročitajte iskustva i ostalih korisnika i uključite se na forum Mršavimo zajedno! Osim prilagođenih jelovnika, na raspolaganju vam je i plan treninga, individualno savjetovanje nutricionista, psihologa ili trenera!

U Klubu postoje tri tipa prehrane koji se mogu kombinirati

Mediteranski tip prehrane temelji se na;
- cjelovitim žitaricama
- obilju lokalnog voća i povrća
- niskomasnim mliječnim proizvodima
- morskoj ribi
- orašastim plodovima i sjemenkama
- koriste se biljni začini i ekstra djevičansko maslinovo ulje

Kontinentalni tip prehrane temelji se na;
- cjelovitim žitaricama
- obilju lokalnog voća i povrća
- niskomasnim mliječnim proizvodima
- mesu i peradi
- riječnoj ribi
- koristi se bučino ulje

Vegetarijanska prehrana, uz biljne namirnice, podrazumijeva i unos:
- mlijeka i mliječnih proizvoda
- jaja
- ribe i morskih plodova

Učlani se u Mršavimo zajedno klub i osjećaj se zdravije i poletnije!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare