To je to što me zanima!

Želio je iznenaditi sina novom sobom, ali nije ga impresionirao

Tata je svog sina želio iznenaditi novom bojom pa se odlučio sakriti u sobu kako bi snimio njegovu reakciju. Ali,umjesto uzbuđenja koje je očekivao, maleni je bio poprilično razočaran
Vidi originalni članak

Bez obzira koliko imate godina, vaša spavaća soba uvijek će biti vaše posebno mjesto, pa ćete sigurno željeti da budete uključeni u sve što ima veze s njom.

To je vjerojatno i razlog zašto je jedan dječak bio manje impresioniran od očekivanog kada je vidio svoju novu spavaću sobu koju je njegov otac uredio bez njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, tata je svog sina želio iznenaditi novom bojom u njegovoj sobi, pa se odlučio sakriti u sobu kako bi snimio njegovu reakciju. Ali,umjesto uzbuđenja koje je očekivao, naišao je na prilično neočekivanu reakciju.

Video je podijelilo na TikTok-u i skupio milijun pregleda. U videu on čeka da sin otkrije novu boju sobe. Međutim, kada je dječak ušao u sobu, malo se uzrujao.

@eric.lynner

##johndeere ##newpaintjob ##fyp ##parentingfail

♬ original sound - Eric Lynner

- Pa to je nepristojno. Obojio si sobu bez mene - rekao je dječak.

Neki su mislili da se dječaku ne sviđa boja koju je odabrao njegov otac, ali otac je kasnije objasnio da je boju i dizajn odabrao njegov sin i da se samo uznemirio jer je on to sve napravio bez njegove pomoći, prenosi The Sun.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare