To je to što me zanima!

Žena je dizajnirala, muž gradio: Soba za klinca s temom džungle

Večeras naš lavić spava u vlastitoj džungli, napisali su kreativni roditelji koji su radije sami sinu uredili sobu, nego samo visoki krevet platili 6500 kuna
Vidi originalni članak

Nakon što im je sinčić poželio sobu s temom džungle, StevenKayleigh Hardy uputili su se u trgovinu namještaja gdje su shvatili da bi ih udovoljavanje te želje koštalo više od 6500 kuna. Da ne razočaraju dijete roditelji su se odlučili sami iskušati u dizajnu i izradi: Kayliegh je sve nacrtala, a Steven je zasukao rukave i bacio se na posao.

Dječju su sobu tako ukrasili u džungla stilu, a krevet je dizajniran da izgleda kao prava kućica na drvetu: sa senzornom rasvjetom i uvijek dobro došlim prostorom za pohranu igračaka na dnu.

Kao završni detalj drveni su okvir kreveta ukrasili lišćem (faux foliage tehnika), a mama je za The Sun rekla kako još samo na strop moraju dodati zvjezdano noćno nebo. 

- Večeras naš lavić spava u vlastitoj džungli - napisali su u Facebook grupi DIY On A Budget UK i objasnili kako im je 'bilo glupo dati 6500 kn za obični krevet na kat koji bi podsjećao na kućicu. 

- Odlučili smo sve napraviti sami i na kraju platili manje od četvrtine tog iznosa - dodali su roditelji.

DOBRA STRANA SORTIRANJA Nekome smeće, drugome biznis: Radi vaze od rola wc papira

Vrata koja vode do kreveta napravljena su tako da se i oni mogu ispod njih provući i promijeniti posteljinu, a maleni ima i zaštitnu ogradicu koja se kasnije može i skinuti.

Njihovu je ideju pohvalilo više od 800 korisnika na Facebooku, sugerirajući spretnom tati da promijeni profesiju i ode u građevinu.

NEKIMA SE SVIĐAJU, DRUGIMA NE Umjetnik radi neobične, pomalo bizarne predmete za dekoraciju

- Kakav mali srećković - komentirao je jedan korisnik, a drugi je napisao kako 'gledajući njihov dizajn poželi opet imati malu djecu'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kaktus24 01.07.2020.

    Dušu dalo za mijenjanje posteljine 🙄

  • Aliass 01.07.2020.

    Toliko bi kod nas platio kantirane fronte izrezane po mjeri 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare