To je to što me zanima!

'Žena je ispraznila naš račun i novac podijelila siromašnima'

Nakon novca s računa, počela je dijeliti sve što imaju u kući, a suprug kaže da je "kap prelila čašu" nakon što je došao s posla, a televizora više nije bilo...
Vidi originalni članak

Draga Milana,

žena mi je poludjela. Odlučila je pomagati siromašnima, i to ne u sklopu neke humanitarne organizacije, nego na svoju ruku. Prvo je ispraznila naš račun i novac podijelila siromašnima na ulici. Kada bih se vratio s posla, našao bih frižider ispražnjen. Kap koja je prelila čašu bila je ta kada sam shvatio da nema TV-a. Poludio sam, a ona je samo mirno rekla da ga je dala obitelji s puno djece kojoj je potrebniji. Što da radim?

Odgovor: 

Vaša žena ipak je pobrkala lončiće. Jedno je brinuti o siromašnima, a drugo je dijeliti zajedničku imovinu bez pitanja. S obzirom da vi nemate istu potrebu da sve predmete iz vaše kuće razdijelite, ona bi prije svih svojih “dobrih djela” najprije trebala razgovarati s vama. U protivnom vam poručuje da je uopće ne zanima što vi mislite i kako se osjećate. Nastavi li tako, možda biste mogli početi razmišljati o tome da poklonite sebe – nekom drugom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Baba s cigarom 08.12.2015.

    Ja bih svoju punicu nekome poklonio, još bi mu i platio da ju uzme, ali nitko ju neće, nema tolike sirotinje.

  • Dark Plant 07.12.2015.

    Ah

  • varešak 07.12.2015.

    Nju pod hitno treba uputiti psihologu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare