To je to što me zanima!

Žena je mnogo ljubaznija prema meni otkad je rodila, ali ne zna da sam bio na vazektomiji prije

Muškarac na društvenim mrežama kaže da je njegova žena zatrudnjela više od godinu dana nakon što je on bio na vazektomiji. Međutim, bez obzira na sve, Michael McGlothen je zaljubljen u svoju djevojčicu Callie
Vidi originalni članak

Postoji mnogo metoda, i dok su neke od njih jako, jako sigurne, nijedna od njih nije 100% učinkovita kada je u pitanju sprječavanje trudnoće. Ali od svih mogućih izbora, od kondoma preko pilula i svega između, jedna metoda stoji iznad ostalih kada je u pitanju pouzdanost - vazektomija. Međutim, to nije iskustvo koje je doživio jedan čovjek - ili barem tako on kaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muškarac na društvenim mrežama kaže da je njegova žena zatrudnjela više od godinu dana nakon što je on podvrgnut vazektomiji. Vazektomija, kirurški zahvat koji prekida opskrbu spermom u muškarčevom reproduktivnom sustavu, 100% je učinkovita, osim naravno apstinencije, odnosno vazektomije su 99,99% učinkovite prema klinici Cleveland.

DOBAR SAN ZA BOLJI ŽIVOT Nedostatak sna utječe i na seks! Top savjeti kako ćete spavati bolje i buditi se puni energije

Zamislite iznenađenje Michaela McGlothena, kada je njegova supruga zatrudnjela više od godinu dana nakon što je on obavio zahvat u potpunoj tajnosti.

@blveprint03 The results are in… #theblveprint #callieviral #viral #fyp #selfcare #mauryshow #influencer ♬ Austin Millz Always Be - Austin Millz

Muškarac kaže da njegova supruga ni ne zna da je imao vazektomiju i da još nije siguran da je on otac svoje bebe.

U nedavnoj objavi sa svojom preslatkom djevojčicom, McGlothen tvrdi da još uvijek nije rekao svojoj supruzi da je imao zahvat prije dvije godine.

@blveprint03 Turn lemons to lemonade #theblveprint #callieviral #fyp #daddysgirl #kidsoftiktok #hilarious ♬ Austin Millz Always Be - Austin Millz

- Callie ima 6 mjeseci i još uvijek nisam rekao svojoj ženi da sam imao vazektomiju, ali što je bolje, moja žena mi nije rekla 'ne' i jako je dobra prema meni otkako je zatrudnjela - kaže.

Svakako je moguće da njegova vazektomija jednostavno nije uspjela, pogotovo jer nisu učinkovite u razdoblju od obično oko tri mjeseca nakon zahvata, prema Nacionalnom institutu za zdravlje.

@blveprint03 She’s been so nice… #theblveprint #callieviral #babiesoftiktok #fyp #viral #hilarious ♬ Austin Millz Always Be - Austin Millz

FOTO - ŽIVOT IZ BAJKE 'Sestra i ja htjele smo biti dvije princeze i tata nam je sagradio dvorac u kojem sada živimo'

S obzirom na to koliko često se trudnoće dese nakon zahvata zbog kašnjenja u djelotvornosti nakon operacije, ne čudi da mnogi McGlothenove videozapise shvaćaju ozbiljno, barem u početku.

@blveprint03 I guess im trippin… #theblveprint #callieviral #clown #viral #vasectomyhumor #viralsound ♬ original sound - Connor

- Pa zatrudnjela sam nakon muževe vazektomije - komentirala je jedna žena.

- Hmm, trebali biste se provjeriti kako biste bili sigurni da vaši plivači ne plivaju jer se to događa - napisao je drugi.

Drugi su hvalili McGlothena jer je ostao s Callie iako svi znakovi u priči pokazuju da ona nije njegova. Ali mnogi misle da mu je potreban DNK test, ako ni zbog čega drugog nego da se uvjeri je li njegova vazektomija doista djeluje, donosi YourTango.

- Još uvijek bi mogla zatrudnjeti ako ne ideš na redovite preglede - poručuju mu.

Međutim, jedno je sigurno, bez obzira na to je li vazektomija bila neuspješna ili ne, McGlothen je zaljubljen u svoju djevojčicu Callie, a čini se da ona voli biti njegova komičarska pomoćnica, prenosi YourTango.

SAVJETI KOJI POMAŽU 5 razloga zbog kojih beba može imati problema sa spavanjem

Idi na 24sata

Komentari 24

  • korny87 03.05.2023.

    On nije pomislio da ga vara? Hitno provjeriti je li otac djeteta, a ako nije također hitno izbaciti gospođu na ulicu gdje i pripada. Dobra je prema njemu jer želi da odgaja i financira tuđe dijete.

  • Roy Ban 02.05.2023.

    Dufff svetli.

  • 01.05.2023.

    tko je tata???

Komentiraj...
Vidi sve komentare