To je to što me zanima!

Žena otkrila genijalan trik kako složiti traperice na vješalicu za uštedu prostora: 'U šoku sam'

Natasha Swingler vodi Instagram profil s milijunima pratitelja na kojem dijeli savjete kako uštedjeti prostor i bolje se organizirati. Slaže odjeću i stvari, a trik s trapericama postao je viralan
Vidi originalni članak

Australka Natasha Swingler sa svojih 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu svakodnevno dijeli savjete za organizaciju prostora. Video u kojem slaže traperice na vješalicu postao je viralan i oduševio je pratitelje.

- Slaganje traperica na vješalice ste me najviše tražili. Imam brojne mogućnosti slaganja, ali ovo mi je jedna od najdražih. Oznake su vidljive tako da je predmete lako prepoznati, štedite puno prostora pa možete iskoristiti i dno ormara. Nadam se da sam pomogla - napisala je Natasha uz video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U šoku sam, cijeli život krivo slažem traperice u ormaru. Idem ih odmah sve presložiti - napisala je oduševljena pratiteljica.

U videu Natasha provlači vješalicu kroz kukice za remen na stražnjoj strani hlača, nakon čega nogavice provlači kroz prečku na vješalici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Swingler (@effectivespaces)

- Molim? Ovo je genijalno! - još je jedan od komentara. 

Osim trika slaganja traperica na vješalicu, Natasha je snimila video za one koji svoje hlače žele držati na polici. Svaku nogavicu presavinula je dva puta, pa ih zatim spojila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Swingler (@effectivespaces)

- Odličan trik, izgledaju bolje složene nego u trgovini - komentirali su joj.

Uz odjeću, Natasha dijeli savjete kako zamotati različite poklone, odlagati namirnice i što bolje uštedjeti prostor.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare