To je to što me zanima!

Žene na godišnjem promijene i do 28 odjevnih kombinacija

Kod većine žena se u koferu nalaze četiri haljine, šest majica, četiri suknje, dva para traperica, tri kupaća kostima, tri para japanki te čak dva para cipela
Vidi originalni članak

Odlasci na plažu, razgledavanje grada ili večernji izlazak, sve su to situacije za koje prosječna žena mora pomno odabrati svoju garderobu pri odlasku na godišnji odmor. Žene tako u prosjeku u jednom danu promijene i do četiri odjevne kombinacije, no unatoč čestom presvlačenju, 80 posto žena ne uspije odjenuti sve što su stavile u svoj kofer, otkrila je studija tvrtke Tesco na 2000 žena.

Oko 37 posto žena na ljetovanju ne voli ponavljati svoje odjevne kombinacije, a 58 posto njih misli kako ono što ujutro nose nije prikladno za kasnije doba dana.

Oko pet posto žena na ljetovanju se često presvlači kako bi "prošetale" odjeću koju su kupile te bi im kasnije bilo žao što ju nisu nosile, prenosi Daily Mail.

Svaka deseta žena priznaje da je njeno često presvlačenje i razmišljanje o odjevnim kombinacijama uzrokovalo svađu s njihovim partnerom na godišnjem odmoru.

Prosječan ženski kofer

Kod većine žena se u koferu može pronaći četiri haljine, šest majica, četiri para kratkih hlača ili suknji, dva para traperica, tri kupaća kostima, tri para japanki te dva para cipela.

No žene često ne staju na tome, pa si oko 40 posto njih na ljetovanju kupi još nešto od garderobe.

- Žene za svaku situaciju ili aktivnost u danu žele imati drugačiju odjevnu kombinaciju, a ljetovanje je idealno vrijeme da se pokažu u svom najboljem izdanju, s najljepšom odjećom - zaključila je glasnogovornica Tesca, Bernadette Lusher.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • slamka 11.07.2012.

    previse se ponese, jer je sve potrebno, a kad se slucajno koji komad zaboravi onda bas taj fali na godisnjem :)

  • Crveninovcanik 10.07.2012.

    Pa sta cu kad mi treba sve :D

  • Matilda_2 10.07.2012.

    istina na godišnji nosim dosta oblekice i stvarno sve ne trebam al nek se nađe...al tak je većina žena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare