To je to što me zanima!

Žene, ne dajte se mijenjati i volite se onakve kakve jeste

Bojana Gregorić Vejzović i Barbara Nola poželjele su ženama svu sreću, ali i poručile da neke stvari ipak treba mijenjati. Što točno misle pogledajte u videu
Vidi originalni članak

Bojana Gregorić Vejzović:

Želim svim ženama sretan Dan žena! Budite jake i ponosne na sebe onakve kakve god da jeste. Ne dajte se mijenjati, volite se onakve kakve jeste bez obzira što čitale ili slušale o sebi.

O tome što bi trebalo promijeniti:

Mislim da nam treba nova ženska revolucija što se tiče modnih časopisa i da trebamo prihvatiti sebe kakve jesmo, sa svim pogreškama i manama jer mislim da je ljepota u skladu nesklada. Prigrliti se, voljeti se i to više iz glave nego vizualno, zaključila je Bojana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barbara Nola:

Drage žene, djevojke, gospođe i gospođice, sretan vam Dan žena i želim svima da su vesele, sretne, bogate, zgodne, zaljubljene i dobre osobe!

Dodaje da Dan žena treba obilježiti kako bi se svi podsjetili na tu borbu za prava glasa i emancipaciju, ali i na sve one zemlje u kojima žene nemaju mnoga prava. Cijeli video pogledajte u prilogu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 54

  • ivanchica59 08.03.2014.

    U svakom slučaju treba se mijenjati ali na bolje .a to ćemo učiniti mi same ,a ne neki recepti iz raznih novina ili žene koje su prošle toliko,koliko mi pojedine nećemo i da živimo tri života

  • bevc 08.03.2014.

    Ja najvise volim zene...I to one u javnim kucama.

  • MaraBrajković 08.03.2014.

    Žene su kroz vjekove dokazivale da su jake,sposobne,da mogu držati "tri ćoška"kuće,a i priroda ih je obdarila mogućnostima koje muškarci nemaju...e sad,postoje i žene kojima je lijeno,naporno,da koriste svoje mogućnosti,ali ako njima tako paše,mi ostali tu ništa ne možemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare