To je to što me zanima!

Žene otvoreno: Postoji idealna veličina, a u vezi je 'ok' i manji

Žene su odlučile koja veličina penisa je idealna za dugoročnu vezu, a koja za avanturu za jednu noć - u kojoj im je redovito važnije da je penis 16 centimetara u erekciji i dulji
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

GOOGLE OTKRIO PIKANTERIJE: ŠTO O SEKSU LJUDI NAJVIŠE 'ISTRAŽUJU'

Polemike oko toga koja veličina muškog ponosa najviše odgovara ženama nikada ne prestaju. Baš zato su znanstvenici odlučili razotkriti vječnu dilemu: Koja je idealna veličina penisa? 

Znanstvenici sa Sveučilišta u Meksiku i Sveučilišta u Kaliforniji tvrde da imaju odgovor na ovo pitanje, a ono otkriva kako žene nisu ni približno tako zahtjevne kako muškarci često misle.

U istraživanju je sudjelovalo 75 žena od 18 do 65 godina koje su u heteroseksualnim vezama i imaju stalne seksualne odnose. 

PRIZNALE SU Žene: 7 stvari koje bi muškarci trebali znati o oralnom seksu

U seksu za jednu noć 16 i iznad je najbolje

Svakoj od njih prikazano je 33 'modela' muškog spolnog organa u veličinama od 10 do 21.5 cm i bilo im je postavljeno pitanje - koja veličina penisa im je najprimamljivija za dugoročnu vezu, a koja za avanturu za jednu noć. 

Došli su do saznanja da je veličina u rasponu od 12 do 16 cm najpoželjnija kada je duga veza u pitanju, a kada je riječ o avanturama za jednu noć, žene tada preferiraju malo veću brojku i tada kažu da je veličina od 16 do 17 cm najpoželjnija (u erekciji). Savršena debljina je negdje između tri i pet centimetara. 

Dužina penisa manja od 11,43 i veća od 27,4 centimetara okarakterizirana je kao "nezadovoljavajuća". 

SAMO ON I JA 'Moj seksualni život svodi se na samo 1 broj, a to je suprug'

Prosjek je 13,2

Britanski znanstvenici potvrdili su da se "normalnim" smatra penis koji u erekciji ima 13,2 centimetra. Prosječna dužina opuštenog penisa je 9,16 centimetra, a opušteni, ali nategnuti spolni ud ima 13,24 centimetra, piše Daily Mail. Obujam prosječnog muškog alata u erekciji iznosi 11,6 centimetara, a u opuštenom stanju 9,3 centimetra, potvrdila je analiza 17 studija provedenih na 15.521 muškarcu.  

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

OVO JE NAJVAŽNIJA OSOBINA KOJU MLADI DANAS TRAŽE OD PARTNERA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • rpesevski56 05.08.2022.

    Dužina penisa kao i njegov obujam je onakav kakav se izmjeri, a kako će se izmjeriti je relativna stvar i ja bih rekao nebitna, jer je važno da penis vrši svoju ulogu. Tolike su razlike dok je penis u opuštenom stanju, tolike su razlike dok je u erekciji, ponekad je i teško izmjeriti u erekciji, jer ako se nešto ''mora'' onda ne ide. ''Ja moram biti u stanju erekcije'' da bih mogao izmjeriti, ono ''ja moram'' predstavlja kočnicu, jer se erekcijom ne može upravljati svjesno. Izmjeriti penis nije lako i podliježe subjektivizmu. Po meni, najbolje je preskočiti bilo kakvo mjerenje, pogotovo ako čovjek naginje opsesivnom karakteru.

  • plavastumfeta 07.02.2021.

    20 je bas taman, idealno ali naravno što veće to bolje

  • NaCl na Ranu 26.04.2020.

    Humora, bajki...svega tu ima u komentarima 😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare