To je to što me zanima!

Živim u blizini snahe i sina, ali oni se ponašaju kao stranci...

Htjela bih znati hoće li se popraviti odnosi među nama? Živimo blizu, a kao stranci smo. Hoće li stariji sin otići živjeti i raditi u inozemstvo s curom i kad? Hoće li moj brak opstati?
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

željela bih znati hoće li se popraviti moji odnosi s mlađim sinom i snahom? Živimo blizu, a kao stranci smo. Hoće li stariji sin otići živjeti i raditi u inozemstvo s curom i kad? Recite mi, hoće li moj brak opstati? Situacija je teška. Je li moje zdravlje zbog toga narušeno? Hvala vam na odgovorima i savjetima.

šifra: pronaći sreću

Odgovor:

Vi ste prilično energični i uvijek nekog vodite kroz život. Vidim poteškoće koje su vas u zadnje vrijeme okupirale. Cijela obitelj vam je u napetosti. Suprug je dosta tvrdoglav i egoističan, a napredovao je zahvaljujući vama.

U posljednje vrijeme vlada nesloga zbog njegova lošeg ega i principa. Nažalost, u čestim ste svađama i sukobima jer on nimalo ne popušta. Teško ćete opstati zajedno.

Sin i snaha nekako funkcioniraju. Vidim im i bebu. Imat će posao, samostalnost i napredak na svim poljima. Ne vidim im razvod. Isto tako, vidim da će drugi sin otići u inozemstvo i dobiti adekvatan posao. Vidim mu napredak i brak koji neće biti napet.

Vi ćete malo izgubiti volju i motivaciju, ali vidim poboljšanje vaše situacije kroz skorije vrijeme. Financije će krenuti nabolje, jedino će ostati problem sa suprugom. Imat ćete problema s kostoboljom i desnim uhom. Ostalo je sve u redu. Što se tiče obitelji, za dvije godine vidim bolju situaciju. Sretno.

MEVLUDIN ODGOVARA Puna sam elana i planova, no zdravlje me polagano izdaje...

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

PAZITE SE OVAKVIH: Ovo su najveći manipulatori horoskopa, veza s njima je noćna mora

Idi na 24sata

Komentari 8

  • crna žena 31.03.2019.

    Ne treba se miješati u živote svoje djece. Ako se može pomoći se pomogne ali odnemagati ne treba.Onda su i odnosi kako trebaju biti.

  • Leo Archibald 31.03.2019.

    Pravom si se obratila za savjet. Taj ti bu samo pare izvlekal.

  • 31.03.2019.

    Nemoj im ostavit nista. Tko tebe ne treba u zivotu-ne treba niti ista tvoje. Amen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare