To je to što me zanima!

Znakovi koji govore da se kraljević pretvorio u žabu

Ismijavanje u društvu, omalovažavanje i izazivanje ljubomore su činovi okrutnosti i više nego dobar znak da njemu baš i nije previše stalo
Vidi originalni članak

Kao što se žene vole dobro provesti vani samo s ženskom ekipom, tako je normalno da i najdraži muškarac to učini sa svojom ekipom. No ako se ne javi do sedam ujutro (iako je to obećao) vrijeme je da se prestanete brinuti za njegovo zdravlje te ne slušate kanije optužbe kako ste “control freak”. Jednako okrutno može biti i ako se vaš sudbinski kraljević tijekom cijele noći umjesto s vama, igra s mišem i tipkovnicom, a vama nakon prepirke kupi psa, mačku ili ribicu kako bi se i vi dobro zabavili. Muškarci također neće propustiti niti jednu priliku za višeminutno zurenje u raskošne grudi bilo koje djevojke. No ovo nije toliko okrutno prema žrtvi na koju se namjere, nego najprije prema višegodišnjoj partnerici koja sjedi upravo pored njega. Za nezrelog muškarca koji u djevojci namjerno izaziva ljubomoru, ponekad nije dovoljan razgovor ili ciljana psihoterapija, a neće pomoći ni egzorcizam.

Pumpanje ega nikad ne prestaje
Posebno okrutno može zazvučati ismijavanje nježnije polovice u javnosti i društvu. Neki muškarci to rade nesvjesno, no svi si zapravo “pumpaju” svoj nikad dovoljno veliki ego. Ako mu partnerica služi samo kao prolazna zabava dok ne naiđe neko bolji, mnogo je poštenije prekinuti, a ne “mučiti” drugu polovicu.

Samo ako i vi to volite
Nema ništa loše ako vaš dečko želi da mu ispunite neke seksualne zahtjeve, no to nikako ne znači da morate postati prava porno diva.

A opet zove svakih 5 min
Pretjerana posesivnost nije samo iritantna, nego i okrutna. Ako vas optužuje da ste pretjerano ljubomorni, a poludi i na samu spomen drugog muškarca, nije sve idealno.

Baš sam pravi superman
On zna sve i naglašava praktičnu stranu života, no u razumijevanju emocija nije baš majstor. Ismijavanje ženske nježnije strane može ponekad biti itekako okrutno.

Pamtim samo bitne stvari!
Okrutno će zvučati oni primjerci koji će i u pola noći znati   sve nogometne i ostale sportske rezultate, a zaboraviti rođendane, imendane ili godišnjice. No selektivna memorija je čudo.

Velik je to ego u muškaraca
Ako ste se ikada zapitali zašto muškarci mrze da ih netko vodi  jednostavnijim i bržim putem dok se vozite autom, znajte da je stvar u prevelikom egu i ponosu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare