To je to što me zanima!

Žvaku zapetljanu u kosi mama je izvukla namazanim maslacem

Spretna Australka podijelila je na Facbooku savjet kako brzom i jednostavnom metodom ukloniti žvaku iz kose, a to je pokazala na primjeru svoje trogodišnje kćeri Arie
Vidi originalni članak

Aria (3) ukrala je paketić žvaka dok mama Marnie Pollock nije gledala, a potom ih je uspjela zapetljati u svoje predivne uvojke, piše TheSun.

POGLEDAJTE VIDEO: Beba Chanco ima nevjerojatno bujnu kosu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se isprva uplašila da će morati malenoj ošišati svu kosu, odlučila je na Facebooku pronaći rješenje i zamolila je ljude da joj ponude svoje savjete. Preplavili su je komentarima kako bi trebala preko kose premazati neki namaz, a onda lagano iščešljati zaglavljenu žvaku.

Odlučila je pokušati sa kikiriki maslacem i djetetu je na mjestu gdje je zapetljana žvaka razmazala dvije žlice maslaca. Ostavila je oko dvije minute da se sve upije, a zatim je češljem nježno češljala pramen po pramen cijelom dužinom kose. Kazala je kako se iznenadila koliko je brzo i učinkovito žvaka jednostavno kliznula s uvojaka. Potom je samo oprala kosu. Na Facebooku je podijelila fotografije svojeg uspjeha te preporučila i drugima da iskušaju istu metodu ako se nađu u sličnoj nevolji.

JEDNOSTAVNO JE! Mama otkrila trik kako da vaš stari kruh opet bude kao svjež

Kikiriki maslac je dobro obavio posao jer sadrži puno masnoće, a ta su ulja omogućila da se žvaka odvoji od suhih vlasi o koje se zapetljala.

- Ove ideje su sulude! Kako je nekome uopće palo na pamet da bi baš maslac od kikirikija mogao pomoći u raspetljavanju žvake iz kose - komentirala je čitateljica u grupi, dok je druga dodala kako je već i sama iskušala metodu te može potvrditi da zaista djeluje.

Ostali članovi grupe navode da su pokušali i s majonezom, kokosovim uljem  i maslinovim uljem te da su rezultati jednako dobri, a među njima je i mama koja je iskušala mast na kćerinim šiškama.

SJAJAN POD SVAKI PUT Trik s maslinovim uljem: Mama otkrila kako da vam pod blista
- Ostavite hrpicu da odstoji dvije minute, a onda nježnu izvucite žvaku prstima - savjetovala je.

Ima i onih koji tvrde da im je pomoglo ako su preko žvake 15 minuta utrljavali led zbog čega je postala tvrđa i lakše se skinula, a netko se sjetio i kako pomaže kiselost Cole ako se prelije preko žvake.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rosenrot 01.07.2020.

    Prestrašno koja glupost. Ljudi dnevno satima na smarfonima i znanjem cijelog svijeta na dlanu ruke a ne sjete se progooglati nešto pametno. Obično ulje doslovno rastopi žvakaču gumu za i za pola minute je gotovo sve a ova ide mazati maslac, Bože oslobodi koje ideje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare