To je to što me zanima!

Zvjezdane tajne savršenog tena i "ispeglanog" tijela

Dolaskom toplijih dana poslužite se trikovima svjetskih celebritya kako biste poput njih, i u kratkom roku, uistinu zablistali u laganijoj odjeći
Vidi originalni članak

Kako biste imali savršen ten poput Nicole Kidman, Jessice Albe, Paris Hilton ili Nicole Ritchie najprije otjerajte zimsko bljedilo. Ljepotu kože najbolje će naglasiti lagana preplanulost. Za blistavo brončani ten celebrityja najčešće su zaslužni kozmetički tretmani za samotamnjenje kojima se redovito podvrgavaju. Preplanulost iz spreja mnogo je zdravija za kožu od izlaganja suncu ili solariju. Tom se metodom mogu i savršeno naglasiti te definirati konture mišića. Svjež i mladenački izgled lica te “ispeglana” koža tijela nisu rezervirani samo za najslavnije žene svijeta dubokog džepa. Najnoviji tretmani dostupni su svima.
>>>Tretman koji briše godine s lica
Mesolift tehnikom u kožu se injekcijom unose vitamini, minerali i aminokiseline, koji ju hrane i pomlađuju. Pospješuje se proizvodnja kolagena i elastina te stimulira izmjena tvari. Odmah nakon ubrizgavanja nestaju uleknuća na licu, opuštene oči, podbuhli obrazi i podbradak. Poslije tretmana lice izgleda uže i mršavije.
>>>Iglicama u borbi protiv celulita
Mezoterapijom se na mjesta zahvaćena celulitom injekcijom ubrizgavaju aktivne tvari koje potiču cirkulaciju. Oslobađa se nakupljena voda i ubrzava metabolizam. Dovoljno je 6-10 tretmana po 5-15 minuta koji stoje od 450 kuna naviše. Za vrijeme mezoterapije nije preporučljivo izlaganje suncu ili solariju.
>>>Dijamanti skidaju stari sloj kože
Dijamantna dermoabrazija ili “lifting bez noža” koži vraća mladenački izgled. Dijamantnom se prašinom uklanja stari sloj kože, nakon čega se u kožu unose aktivne tvari koje pospješuju rezultat. U vrlo kratkom vremenu nestaju bore, ožiljci i hiperpigmentacija. Ovaj tretman u salonima stoji od 150-350 kn.
Na crveni tepih iz ordinacije
Celebrityji na instant pomlađivanje odlaze kod “čarobnjaka pomlađivanja”, dr. Lionela Bissoona, iz čije ordinacije mogu ravno na crveni tepih.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sisteract 25.04.2008.

    Da, i ja se slažem! Samo u photoshop i svi bumo izgledali onak kak i filmske dive.

  • vagabunda 24.04.2008.

    i kumica s placa nakon photoshopa moze izgledati kao kidmanica

Komentiraj...
Vidi sve komentare