To je to što me zanima!

Žena iz Kaštela 11 puta potopila fitness dvoranu jer je muž druge žene gledao tijekom vježbanja?

Žena je u jedanaest navrata krajem 2014. i 2015. vodom potopila fitness dvoranu i napravila štetu od 1400 eura
Vidi originalni članak

Kaštelanka (43) je nepravomoćno osuđena na Općinskom sudu u Splitu na osam mjeseci zatvora zbog oštećenja tuđih stvari. Ona tu kaznu neće morati odslužiti ukoliko u roku od tri godine ne počini neko novo kazneno djelo, prenosi Slobodna Dalmacija.

U jedanaest navrata krajem 2014. i 2015. vodom je potopila fitness dvoranu i napravila štetu od 1400 eura.

Kaštelanka je tijekom suđenja negirala optužbe, ali priznala je kako je ometala trening i prijavljivala policiji nepropisno parkirana vozila žena koje su dolazile na trening.

NAGODILI SE S USKOKOM Još dvoje suradnika bivšeg suca Kovačića priznalo da su za njega prali novac iz tvrtki u stečaju

Prema iskazu vlasnice teretane, 43-godišnjakinja je sve to radila iz ljubomore. Njezin suprug je navodno sjedio na balkonu nasuprot fitness centra i promatrao žene kako vježbaju.

No, Kaštelanka je kazala da je to smiješno i da joj je ustvari smetala buka glazbe iz dvorane te da je "institucije nisu zaštitile".

- Navodi optuženice da bi joj smetala buka i parkirana vozila su neuvjerljivi jer ukoliko je to istina onda su nadležne institucije po njezinim eventualnim prijavama bile dužne sankcionirati vlasnika centra za vježbanje, djelatnici policije poduzeti mjere da se regulira promet u ovoj ulici pa tako i kazne nepropisno parkirana vozila... Očito je optuženica imala neke druge razloga da postupa na ovaj način, koje sudu nije željela iskazati, što je njeno pravo jer se optuženik može braniti na način za koji smatra da je za njega najpovoljniji - navodi se u presudi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • bruno 999 19.01.2024.

    A gdje će gledati?! U pod?!

  • TVP 18.01.2024.

    Ubrzani neki slučaj…..i onda netko trazi veće plaće,

  • Prekobicnjak 18.01.2024.

    Takvu treba ostaviti odmah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare