To je to što me zanima!

24sataExpress u novom broju otkriva što sve traži Jovanka

U novom 24expressu pronaći ćete i izvještaj o ljubavima iz Big Brothera, ključne točke optužnice protiv Ante Gotovine i veliki intervju s Mladenom Vojčićem...
Vidi originalni članak

Je li točno da je Tito imao hotel u Beču? Što o tome kaže dugogodišnji odvjetnik Jovanke Broz, Tomo Fila? Tko je Brozovima ukrao platna Oskara Kokoschke i Francisca Goye, vrijedna milijune eura? Odgovore ćete naći u novom Expressu, na čak osam stranica. Tu je i opsežan izvještaj o ljubavima iz Big Brothera: tko se oženio, tko rastao, a tko završio u zatvoru... U susret haaškoj presudi, donosimo i ključne točke optužnice protiv Ante Gotovine, kao i ključne teze kojima se obrana suprotstavljala napadima. U novom Expressu je i veliki intervju s bivšim pjevačem Bijelog Dugmeta Mladenom Vojčićem Tifom, koji opisuje kako ga je Bregović tukao gitarom po bubrezima kad bi pogriješio ton.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • liberal 08.04.2011.

    hvala ti....hvala ti za bezbrizno i sretno djetinjstvo,besplatne skole i sveucilista ,besplatno socijalno i zdravstveno osiguranje,besplatne drzavne stanove za radnicku klasu i niz drugih beneficija koje su nam oteli ovi novopeceni kapitalisti...hvala ti sto sam se osjecao covjekom dostojnog postovanja gdje god da sam u svijetu sto nazalost danas nemogu...svi smo mi imali sliku od tebe u kuci ,samo sad ce se javiti oni pripadnici 200 obitelji i osporiti ovu moju tvrdnju mada su oni u velikom broju bili pripadnici SK i( to kakvi..?)

  • user_92332 08.04.2011.

    Svi, koji prišivate Titu lopovluk, neka vam bude, ali nakon gotovo 4 desetljeća njegove vladavine , Hrvatska je bila zadužena oko 6 mlrd $ ,ili oko 5 mlrd E, a danas ??? Nisam zagovornik tvrdih režima, ali ovakva demokracija, koja nas je snašla...e pa to stvarno nisam želio.

  • štefek 08.04.2011.

    Je..te Tito i negovi svi ostali , Hotel u Beć dobijo zbog Bleiburg što potpisao sporazum sa Englese , (iz moj obitel nije se vratijo od Bleiburg) a Jeb..i Mesić nega još štiti gad jedan a ostalo blago od Jeb..i Tito što izdao i prodao Hrvatsku Narodu . Tito bio u vrijeme drugi svjetski rata Čet..k a ne Partizančina , nego posle rata .neka sada dobijem prava zabrana za ovu komentar , Ja sam Dragovoljac domovinskaog rata i sina Imigrant od drugog svjetski rata .

Komentiraj...
Vidi sve komentare