To je to što me zanima!

Hebrang poručio Karamarku: Dobro došao u HDZ, ministre

Predsjednik Kluba HDZ-a Andrija Hebrang otvoreno Karamarku poručuje: “Dobro nam došao!” Hebrang je za 24sata izjavio da su Karamarku vrata u HDZ-u otvorena
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko već danima ponavlja da će se aktivirati u politici, ali ne otkriva kako. Dotle mu predsjednik Kluba HDZ-a Andrija Hebrang otvoreno poručuje: “Dobro nam došao!” Hebrang je u subotu za 24sata izjavio da su Karamarku vrata u HDZ-u otvorena.

- On je jedan od suosnivačaka naše stranke, dao je izniman doprinos Domovinskom ratu i na pravcu je politike desnog centra. Osobno bih ga volio vidjeti u HDZ-u - rekao je. Ministar bi, kaže, bio dobra zamjena za njega u stranci na krilu desnog centra jer će se Hebrang povući iz politike kad mu završi saborski mandat. Na upit može li Karamarko računati da će i dalje biti ministar ili čak potpredsjednik u Vladi HDZ-a ako pobijede na izborima, Hebrang je odgovorio da njihova stranka ne dijeli fotelje prije izbora kao što to radi kukuriku koalicija.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • depeche mode 22.08.2011.

    Neka karamarko samo radi svoj posao,doći će i on na red kao i drugi,kao i jaca i šuker itd.Evo mu posla ako oće on i uskok i ko ćita neka sredi lažnog invalida i lopova iz Zagreba Dušan Paunović iz Gajnica,Obirska 21 pa da vidimo jer institucije rade svoj posao

  • handi 22.08.2011.

    Sa velikim razlogom Hebrang gleda Karamarka. Ima on za to velikih razloga. Da nisu dosadašanje naše vlade takve, kakve su jesu, kakve su bile i kakve će biti bilo bi i za Hebranga, također lijepih pitanja. Provlači se i prikrivao unatoč mnogih koji su upozoravali na njegovu korupciju, a posebno novinarka Škaričić, koja je radi toga ostala bez posla.Osobno znam za rabote u vrijeme njegove vladavine , kao ministra zdravstva. I sam sam o tome upozoravao. Istina nije me nitko dirao i tjerao s posla, jer imam osiguran status.

  • Car Mrgud 21.08.2011.

    Kako ga samo hebranže zaljubljeno gleda...Čini se da je tu i nešto veće od puke dobrodošlice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare