To je to što me zanima!

Bijesni farmeri napali veganku: 'Kriva si za smrt 100 zečeva!'

Njena 'spasilačka misija' kod Barcelone pretvorila se u katastrofu jer su neke od 'spašenih' životinja bile majke koje su tek okotile mlade pa su oni ostali bez hrane
Vidi originalni članak

Britanska veganska aktivistica 'Mythical Mia' optužena je za smrt više od 90 zečeva koje je pokušala spasiti s farme u Španjolskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njena 'spasilačka misija' kod Barcelone pretvorila se u katastrofu jer su neke od 'spašenih' životinja bile majke koje su tek okotile mlade pa su oni ostali bez hrane.

Farmeri su zato stotinjak zečeva morali eutanazirati. Još je pet skotnih zečica uginulo, a mnoge su još zbog stresa izgubile mladunce koje su nosile, piše The Sun

Mia tvrdi da su farmeri nju i njene pomagač lovili sat vremena pa čak i pucali razbivši joj pritom staklo na automobilu. 

- Jurili su nas, pucali, prozor se raspuknuo, a komadići stakla posjekli su me po licu. Svuda je bilo krvi. Unatoč svemu, sretna sam, jer sam spasila 16 zečeva. Vrijedilo je, kaže Mia koja kaže kako nisu ostavili male zečeve bez majki jer su spasili samo mlade zečeve. 

Policija je u svom izvještaju navela kako je staklo na prozoru vjerojatno razbijeno nekim "čvrstim objektom", a ne metkom te da su Mia i ostali aktivisti 'spasili' 14, a ne 16 zečeva. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 205

  • salkomalo 22.09.2019.

    Ono usput se nadrogirala i izopijala u Španjolskoj pa kad je već tamo ide spasit kojeg zećića. Što nema farmi i zečeva/ovaca/krava u Britaniji??

  • ekstraglupinovinari 20.09.2019.

    Sto je trazila to je i dobila. Bolje da si je spasila mozak dok je jos bilo vremena

  • banirana 16.09.2019.

    i pokaza Gospodin Petru sve životinje i reče : " Kolji i jedi"- čovjeka ne onečišćuje hrana nego riječi - ne ulazi grijeh na usta nego izlazi iz srca kroz usta

Komentiraj...
Vidi sve komentare