To je to što me zanima!

Popustili: Vlada će raditi s PR agencijama, ali preko natječaja

Za PR agencije posla s državom će ipak biti, ali samo na temelju natječaja i kada država mora zatražiti njihovu pomoć za ovakve opsežne akcije, rekao je premijer
Vidi originalni članak

Jedva je prošlo desetak dana od donošenja zabrane državnim institucijama da angažiraju PR agencije, a Vlada je danas Ministarstvu zdravlja, sukladno najavljenoj mogućnosti izuzetaka, odobrila upravo takav angažman. 

Ministarstvo je tražilo Vladinu suglasnost za angažiranje PR agencije za "izradu i provedbu kampanje izvješćivanja javnosti Republike Hrvatske o Reformi sustava zdravstva koju provodi Ministarstvo zdravlja". 

Vrijednost kampanje je 200.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, a cilj joj je upoznati javnost s ciljevima reforme sustava zdravstva - smanjivanje troškova, jačanje tržišta dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, izdvajanja nezdravstvenih usluga u zdravstvu... 

Treba napomenuti da je, prilikom donošenje zabrane angažiranja PR agencija, a koja je digla veliku buru među domaćim PR-ovcima, premijer MIlanović najavio mogućnost izuzetaka, odnosno da će se PR agencije moći angažirati na posebnim projektima, javlja večernji.hr.

- Ovo je najbolji odgovor svima onima koji su kritizirali našu odluku o prekidu suradnje s PR agencijama, jer vidimo da će za njih posla s državom ipak biti, ali samo na temelju natječaja i kada država mora zatražiti njihovu pomoć za ovakve opsežne akcije, kazao je premijer Zoran Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • hanati 03.08.2012.

    mladeži ove zemlje, bježite u Australiju, ovdje nema za vas budućnosti.....

  • mimozica 03.08.2012.

    preko natjecaja... hahahha.... presmijesno :))

  • rođo-rođin1 03.08.2012.

    normalno,pa svaka vlada ima svoju fimi-mediju-

Komentiraj...
Vidi sve komentare