To je to što me zanima!

A. Stepinac će biti proglašen svetim, ali ipak ne 28. svibnja

Informaciju o tome da će Stepinac biti proglašen svetim u svibnju je dao monsignor Milan Simčić koji se ispričao te je rekao da će kanonizacija ipak biti u listopadu
Vidi originalni članak

Blaženi Alojzije Stepinac bit će proglašen svecem, ali ne 28. svibnja kako su mediji jutros objavili. Naime, sada mediji javljaju da bi to moglo biti u listopadu. Informaciju o tome da će Stepinac biti proglašen svetim u svibnju je dao monsignor Milan Simčić, svećenik koji desetljećima djeluje u Rimskoj kuriji. On se u subotu popodne ispričao i rekao da je riječ o njegovoj greški.

- Primijetio sam da mi se u računalu pobrkao datum jer sam istovremeno na istoj stranici pisao o kanonizaciji dvojice papa, Ivana XXIII. i Ivana Pavla II., dočim je datum, predviđen, kako sam čuo, za Stepinca negdje u listopadu - ispričao se monsignor Milan Simčić.  

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Cinculator 21.04.2014.

    Opet krivo računalo, pobrkalo datume jer je pisao drugi tekst, to stvarno ima veze s bogom...

  • colonelo 21.04.2014.

    ... bilo bi lijepo da postane svetac baš 28.svibnja ... to je dan kad je stvorena domovinska vojna sila sa kojom smo porazili, ponizili i traktorizirali naše dušmane uz pomoć Boga, svih svetih pa i Alojzija Stepinca i našeg domoljublja ... strava ...

  • Bobby Smith 20.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare