To je to što me zanima!

Abdić želi natrag Agrokomerc i očekuje podršku Vlade FBiH

Vladi FBiH je u interesu da ispravi svoj stav jer se ne može opravdati sudbina Agrokomerca. Nacionalizirala je Agrokomerc i za to mora odgovarati, kaže Abdić
Vidi originalni članak

Ratni zločinac Fikret Abdić i nekadašnji prvi čovjek Agrokomerca iz Velike Kladuše predstavio je u Zagrebu Aneks tri - 'Prijedlog za preuzimanje i obnovu Agrokomerca', te je rekao kako za taj projekt očekuje punu podršku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, javlja Dnevni avaz.

Abdić je ustvrdio da ona Vlada Federacije BiH koja ignorira pitanje Agrokomerca i ljude koji stoje iza tog gopodarskog kolektiva nema budućnosti. Poručio je vlasti u BiH da je u njenom interesu da što prije ispravi svoj stav 'jer je nemoguće opravdati što se dogodilo Agrokomercu'.

- Vlada FBiH je nacionalizirala Agrokomerc i za to mora odgovarati - zaključio je Abdić.

Inače, predstavljeni Aneks tri govori o ulaganjima Agrokomerca u hrvatsko gospodarstvo, te obvezama i pravima koja proizlaze iz tih ulaganja.

Podsjetimo, Fikreta Abdića, inače člana ratnog Predsjedništva BiH,  u ožujku ove godine pustili su na uvjetnu slobodu iz zatvora u Puli gdje je služio zatvorsku kaznu zbog ratnog zločina na području zapadne Bosne. Abdić je u Puli odslužio deset godina i devet mjeseci, odnosno dvije trećine kazne.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • templar73 04.08.2012.

    Dokazao je da je vrhunski menađer, kako su danas takvi jako potrebni svima nama trebalo bi tu njegovu energiju iskorisiti na dobrobit svih nas

  • zeleni zub_1 01.08.2012.

    babo ima plan.super!!!!!!!!!!!samo da nije PLAN 21.jer onda im nema sreće.

  • Harun32 01.08.2012.

    Sta hoce vise taj monstrum? Misli li on krepati? Sto prije za svojim pajdom Milosevicem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare