To je to što me zanima!

Adlešič: Sanader je trebao dobiti mandat i ranije

Friščić je istaknuo da nakon što je Sanader dobio mandat mogu početi pravi pregovori. Adlešić je rekla da su već dogovorili susret sa Sanaderom
Vidi originalni članak

Čelnici koalicije HSS-HSLS Josip Friščić i Đurđa Adlešič izjavili su da je odluka predsjednika Mesića da mandat za sastavljanje Vlade dobije predsjednik HDZ-a Ivo Sanader na tragu onoga što su oni govorili kako mandat treba dati relativnom pobjedniku izbora u Hrvatskoj. Oni su čestitali Sanaderu na dobivenom mandatu za sastavljanje Vlade.
- Priželjkujemo stabilnu Vladu, jer su pred Hrvatskom značajne reforme zbog ulaska u EU - istaknula je Adlešič dodajući kako je predsjednik Mesić mandat Ivi Sanaderu trebao dati i ranije.
Friščić je istaknuo da sada nakon što je Sanader dobio mandat mogu početi pravi pregovori čelnika HDZ-a i koalicije HSS-HSLS.
Adlešič je rekla da ih je već nazvao Sanader i da su dogovorili da će se u ponedjeljak vidjeti, ali da još nisu odredili vrijeme sastanka. Najavila da će se u ponedjeljak održati i sjednica Središnjeg vijeća HSLS-a na kojoj će stranka donijeti odluku o sklapanju koalicijskog sporazuma s HDZ-om. Friščić je najavio da će u utorak pregovarački timovi koalicije HSS-HSLS i HDZ izvjestiti novinare o rezultatima pregovora, odnosno o usaglašenim programima. Rekao je i da će se nakon toga sastati Glavni odbor HSS-a koji mora dati 'zeleno svjetlo' za sklapanje koalicijskog sporazuma s HDZ-om.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hipron 16.12.2007.

    adlešička nije dobra ni za one stvari,oduvjek je bilo tako.Ovaj peder do nje na slici izgleda kao da je iz GROBA ustao,eh kako će oni vodit državu da mi je znat

  • sinke 16.12.2007.

    Živjela gđa AdlešiČka

  • buzdovan 16.12.2007.

    Ma, bravo za gospoju Adlešič! I za Adlešić. Nego, da li je Friščić ili je Friščič...

Komentiraj...
Vidi sve komentare