To je to što me zanima!

Afera Patria: Vrhovni sud je potvrdio kaznu Janezu Janši

Janša i još dvojica su, podsjetimo osuđeni da su primili mito od finske tvrtke Patria koja je Sloveniji isporučila oklopna vozila. Sva trojica negiraju optužbe
Vidi originalni članak

Vrhovni sud Slovenije je u utorak potvrdio kazne bivšem premijeru Janezu Janši i ostalima osuđenima u aferi Patria, piše 24ur. To znači da im kazne koje im je izrekao sud u Ljubljani postaju pravomoćne. Ipak, mogu se još žaliti ustavnom sudu te Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

Janša i još dvojica su, podsjetimo osuđeni da su primili mito od finske tvrtke Patria koja je Sloveniji isporučila oklopna vozila. Sva trojica negiraju optužbe, a Janša tvrdi da je presuda politička. Janša je, podsjetimo, osuđen na dvije godine zatvora.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Linz 02.10.2014.

    E,moj Janša.što ti je to trebalo ???

  • jožek2 02.10.2014.

    I naši susjedi Slovenci nisu više što su nekad bili u propaloj državi najvredniji i najpošteniji narod, i njima mirišu dolari i euri, neka vesta zaraze na koju nitko nije imun.

  • radišaklapun 02.10.2014.

    e janša ,janša pa i našem doživotnom precedniku ti isti su nudili mito ali on je odlučno reka NE ,možete me hebat ali mito ne dolazi u obzir,pa kakav ste vi to narod(političari) janezi samo mito i korupcija cvate kod vas,što se ne ugledate na naše koji su za pravo i pravednost spremni i život dati ako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare