To je to što me zanima!

Afere i problemi? Za premijera Andreja Plankovića ne postoje

Kako nenormalno postaje novo normalno: Šef Vlade izabere suradnika po principu 'ako ga uhite, riješim ga se. Šef 'ništa ne znam i podupire rad nezavisnih institucija'. Stavi novog suradnika do nove afere...
Vidi originalni članak

Ne sekirajte se vi kakav sam kadrovik, rekao je u jednom od intervjua premijer Andrej Plenković, koji je u šest godina na čelu Vlade promijenio više ministara nego što je bilo i ima ministarskih fotelja. Točnije - 26 ih je "bivših". Kad je preuzeo Vladu 2017., naslijedio je ministre koje je postavio "najkraći" premijer u povijesti zemlje, Tihomir Orešković.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 02.11.2022.

    Da postoji minimum moralne, političke i društvene odgovornosti prema Vladi i narodu, sam bi odmah otišao. Ovo se samo ovdje dešava i dostiglo je dno dna u svakom pogledu današnjeg vremena.

  • Luna777 02.11.2022.

    Tako mi Borga (?!?), istina je da je smijenio svojih 20-tak ministara, one koje je on imenovano. Svi su zapeli sa nekim aferama, zakonom, pa ih eto morao, čak i nakon branjenja te javnog mnijenja, ipak smijeniti. Još da sebe smijeni, možda bi se oslobodili jarma HDZ-a i prekinuli njihovo jednoumlje. No, ako nikako drugačije onda na izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare