To je to što me zanima!

Afganistanac izbo djelatnika azila i ubio vozača pa pobjegao

Još je nejasno zašto je Afganistanac napao djelatnika azila u austrijskom Wullowitzu. Navodno tamo nije stanovao. Žrtvu (32) je izbo nožem. U bijegu je ubio muškarca (63) i ukrao mu auto
Vidi originalni članak

Afganistanac (33) je u ponedjeljak popodne napao nožem djelatnika azila i teško ga ozlijedio. Nakon toga je pobjegao te je ubio muškarca (63). Policija ga je našla kasno navečer. 

Još je nejasno zašto je Afganistanac napao djelatnika azila u austrijskom Wullowitzu. Navodno tamo nije stanovao. Žrtvu (32) je izbo nožem te ju je helikopter prevezao u bolnicu gdje se bori za život.

Afganistanac je pobjegao biciklom. Pored jedne kuće je primijetio automobil u kojem je bio muškarac (63). Napao ga je oštrim predmetom i ubio. Nakon toga je pobjegao u smeđem Citroenu C3, piše OE24.

Policija je objavila fotografije napadača.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • bvalen16 31.10.2019.

    Cijelo jutro razmisljam zasto.Doktor ili ing.iz najmiroljubivije vjere i da to napravi. To ne lici na vjernike Islama,netko mu podmece....

  • denderi 1 22.10.2019.

    ..a tako su bezazleni ti obrezani...bio je miran i dobar čovjek ...što mu bi?

  • centirion 15.10.2019.

    Vrlo jednostavno bi riješio taj problem! Na granice velike table upozorenja na više jezika "Pazi Mine!" Pa nek gospoda izvole na legalne grnične prelaze kao i svi ostali normalni ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare