To je to što me zanima!

Agonija obitelji: Dok ne nađu tijela, za mene će sin biti živ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nađeni su dijelovi na otoku Reunion koji bi mogli pripadati nestalom malezijskom avionu na letu MH370. Obitelji se nadaju da će konačno naći njihove voljene
Vidi originalni članak

Nadu, očaj i agoniju proživljavaju članovi obitelji putnika i posade nestalog malezijskog zrakoplova na letu MH370. Nakon čak 509 dana pronađeni su prvi tragovi koji bi mogli upućivati na nestali Boeing 777, piše Daily Mail.

- Osjećaji su nam pomiješani. Želimo da se slučaj završi, ali i dalje se nadamo da su naši najdraži živi - kažu rođaci nestalih. Danica Weeks, supruga Paula Weeksa s Novog Zelanda koji je bio putnik u avionu kaže da je ovo "dvosjekli mač".

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I dalje se nadam da bi mogao svaki čas doći kući. Ako su ovo zaista komadi nestalog zrakoplova, konačno ćemo riješiti misterij i dopremiti mog supruga kući - kaže Danica. Njihov stariji sin Lincoln počeo je postavljati pitanja o ocu.

- Lincoln je svjestan da je tata bio u avionu. No neću im ništa reći dok ne saznam što se dogodilo s Paulom. Ne želim im lagati - kaže Danica. Paulova sestra Sara rekla je da joj je pozlilo nakon što je vidjela da je pronađen dio aviona.

- Nema dana kada ne pomislim na svojeg brata - kaže Sara.

Selamat Omar iz Malezije čiji je sin Mohamad Khairul (29) bio na kobnom letu pozvao je svoju vladu da prione još više na potragu za zrakoplovom.

- Moramo naći trup aviona i tijela. Sve dok se to ne dogodi vjerovat ću da je moj sin živ - kaže Omar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mama2misa 30.07.2015.

    nažalost žalosna priča kojoj će kad tad doči i žalostan kraj koji je neizbježan....

  • demmy. 30.07.2015.

    a lijepi moji svaka cast kad vjerujete da su zivi. po kojoj logici samo...

  • Herzog(315178) 30.07.2015.

    Šteta da taj plutajući komad avionskog krila nije pronađen u prvim danima nakon nesreće . Izgleda da su spasioci tragali na potpuno krivoj lokaciji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare