To je to što me zanima!

Agonija se nastavlja: Petrov najavio obraćanje iz Metkovića

Podsjetimo, čelnik Mosta Božo Petrov je u jučerašnjem obraćanju u Metkoviću kazao da će dati ostavku ako je on razlog političke nestabilnosti u zemlji
Vidi originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov, najavljeno je, u 17 sati u Metkoviću dat će izjavu za medije. Tema obraćanja nije poznata, no s obzirom na situaciju u Vladi neizbježno je da će potpredsjednik Vlade Petrov govoriti upravo o tome. 

Podsjetimo, Petrov je u jučerašnjem obraćanju kazao kako ne zna zbog čega ga se smatra remetilačkim faktorom, no ponovio da će dati ostavku ako je on razlog političke nestabilnosti u zemlji. 

- Pred svojom savješću, građanima i Bogom sam čist, a ako je moja ostavka uvjet da se stabilizira stanje, to ću učiniti. Ne smatram da postoji ijedna pozicija ispred domovine, ako je to cijena ja ću je platiti - poručio je Petrov iz Metkovića. 

Ponovno je istaknuo kako Most i dalje inzistira na ostavci prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka zbog, kako je rekao, njegove osobne kompromitacije. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • liliana 05.06.2016.

    Ovaj Petrov još uvijek ne razumije koje je sranje napravio.

  • liliana 05.06.2016.

    Petrov će na kraju biti najveći gubitnik,on ništa ne razumije,kao da je pao sa Marsa.

  • liliana 05.06.2016.

    Gotovo je,sve si zeznuo šta se zeznuti da.Milanović je sa svojom ekipom bacio kost preko mosta isada likuje.Nemaš pojma koje si zlo napravio Petrovu,saznat ćeš za pola godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare