To je to što me zanima!

'Agrokor je prilika, 10. travnja kapitalizam dolazi u Hrvatsku'

Član izvanredne uprave Agrokora Zvonimir Mršić održao je na panelu o zapošljavanju i potrebama poslodavaca na Savjetovanju ekonomista u Opatiji gotovo državnički govor, navodi Novi list
Vidi originalni članak

U ovom trenutku Agrokor se nalazi u tranzicijskom periodu iz nečeg što se zove neuspješni ekonomski model, u nešto novo, i taj će proces imati utjecaj na cijelu državu. Uvjereni smo da ćemo uspjeti, a uspjeh je za nas nagodba s vjerovnicima u roku, i mogu stoga reći - 10. travnja kapitalizam dolazi u Hrvatsku, poručio je član izvanredne uprave Agrokora Zvonimir Mršić na panelu o zapošljavanju i potrebama poslodavaca na Savjetovanju ekonomista u Opatiji, javlja Novi list.

Ispričao nedolazak Ramljaka: Imao je težak dan

Ispričao je Antu Ramljaka, koji je također trebao doći, rekavši da mu je "jučer bio težak dan", te najavio val zapošljavanja u Agrokorovim kompanijama, pogotovo onima iz grupe prehrane.

- Vlasnici će postati vjerovnici, većina vlasnika neće se moći alocirati na Hrvatsku, ali nakon ove transformacije, porast će potreba za velikim brojem ljudi koji su spremni odgovoriti na potrebe na puno konkurentnijem tržištu.Već danas ih trebamo, a pogotovo grupa kompanija koje se bave prehranom. I veliki broj vjerovnika će proći kroz proces transformacije, i oni će trebati nove ljude - kazao je Mršić. 

'Pred Hrvatskom je velika perspektiva'

Smatra da gotovo da nema boljeg trenutka za mlade da se ponudie poslodavcima koji traže nešto novo, nove ljude za novu ekonomiju.

- Jer mi sada još uvijek živimo u staroj ekonomiji u kojoj je najveća tvrtka Ina. Pred Hrvatskom je velika perspektiva, kriza u Agrokoru je velika prilika da se cijela zemlja transformira - poručio je Mršić u svojem, kako navodi Novi list, motivacijskom, gotovo državničkom govoru u Opatiji.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Čarli1976 10.11.2017.

    Ovaj Z. Mršić je odlićan stručnjak i privrednik, ali neznam za koga sad redi i koje je stranke član, ali najvažnije je da je čovjek pošten i sposoban i hoće raditi.

  • adika 10.11.2017.

    To je rekao i TUđman , ali nije rekao pred kim je perspektiva, pred rajom običnom i stokom sitnog zuba u ovoj državi nema perspektive, ima samo za lopove , varalice , lažove , utajivače poreza,obmannjivače naroda i krojitelje povijesti po svojem ćefu=POLITIČARI U RH.I još 10 Travnja , pa da se to ne vraća kapitalistička NDH , nije to bez vraga rečen taj datum.

  • ichbin2 10.11.2017.

    baš me zanima kakav bu to sad kapitalizam došao k nama, ovaj dosad je upropastio narod i državu. kaj sad očekivati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare